Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κόλπο γκρόσο ο δανεισμός Βέρντε με 500.000 ευρώ, «ξεπουλάει» ο Ολυμπιακός με τα 16 εκατ. του Τσιμίκα!

Κόλπο γκρόσο ο δανεισμός Βέρντε με 500.000 ευρώ, «ξεπουλάει» ο Ολυμπιακός με τα 16 εκατ. του Τσιμίκα!
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:07

Γελάνε και τα σκυλιά. Δεν ξέρουμε τι άλλο να γράψουμε για να καταλάβετε το πώς προσπαθούν να «πολεμήσουν» τον Ολυμπιακό και να σπείρουν τη διχόνοια στον κόσμο του. Βέβαια, ο κόσμος έχει καταλάβει πολλά. Πάμε να δούμε ένα γεγονός και μία σύγκριση.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους... ειδικούς, «ξεπουλάει» όταν για παράδειγμα παραχωρεί τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ με ένα ποσό που μπορεί να ξεπεράσει και τα 16 εκατομμύρια ευρώ. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Καλά ως εδώ;

Την ίδια ώρα, οι ίδιοι παρουσιάζουν τελείως διαφορετικά ένα άλλο ένα. Η ΑΕΚ εν τέλει παραχωρεί δανεικό (και όχι με πώληση) τον Ντανιέλε Βέρντε στην Σπέτσια με 500.000 ευρώ, συν ρήτρα 600.000 ευρώ εφόσον μείνει η ιταλική ομάδα στη Serie A’ και οι ίδιοι τύποι παρουσιάζουν αυτό το deal ως το κόλπο γκρόσο του «επενδυτή»!

Μιλάμε για τραγωδία!

Ευτυχώς, βέβαια, οι τύποι ξεφτιλίζονται μόνοι τους, οπότε ο «πόλεμος» στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μία τρύπα στο νερό.

Μα δεν είναι φοβερό να λες ότι ο Ολυμπιακός ξεπουλάει όταν δίνει παίκτες με 10, 15 και 20 εκατομμύρια ευρώ και την ίδια ώρα να παρουσιάζεις ως κόλπο γκρόσο έναν δανεισμό που ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να αποφέρει στην ΑΕΚ 1,1 εκατ. ευρώ;

Γελάνε και τα σκυλιά!

Διαβάστε επίσης