Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι' αυτά, παιδιά της βρώμικης προπαγάνδας, θα μας πείτε κάτι;

Γι' αυτά, παιδιά της βρώμικης προπαγάνδας, θα μας πείτε κάτι;
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:20

Λύσσαξε από τη ζήλια της η βρώμικη προπαγάνδα που βλέπει τον Ολυμπιακό μόνο με τα κιάλια και άρχισε να πετάει λάσπη, νομίζοντας ότι οι φίλαθλοι είναι τυφλοί ή ότι περιμένουν από αυτούς να τους μάθουν τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου. Τα «παπαγαλάκια» που έχουν έδρα στην Κύπρο, μαζί με τον Καλπαζίδη, ονειρεύτηκαν ότι δεν υπάρχει πέναλτι στον Ραντζέλοβιτς αν και μέχρι και ο Παπουλής, ο παίκτης της Ομόνοιας παραδέχθηκε ότι «από ένα δικό μας λάθος στο πέναλτι, φάγαμε το πρώτο γκολ»!

Παρόλα αυτά τα παιδιά της βρώμικης προπαγάνδας, που δεν αντέχουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό στην ελίτ της Ευρώπης και να τεντώνει το σεντόνι τους Champions League, άρχισαν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Όμως, τα παρουσιάζουν όπως θέλουν.

Γιατί, τα παιδιά της «βρώμικης προπαγάνδας», δεν μας λένε αν στο 60’ υπάρχει το πέναλτι που ζήτησε ο Ελ Αραμπί, τον οποίο γκρέμισε ο Παπουλής, μια παράβαση που φαίνεται ξεκάθαρα στην πιο κάτω φωτογραφία;

Γιατί δεν μας λένε αν στο 88’ υπάρχει αποβολή του Λούφτενερ, ο οποίος με τις τάπες χτύπησε τον Ελ Αραμπί στο γόνατο, μια παράβαση που είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας; Όμως, και κίτρινη να έβλεπε από τον Ολλανδό Μακέλι, είχε ήδη μια από το 41’.

Αν αυτά τα έβλεπαν στο VAR τι θα έδιναν;

Εντάξει, το καταλάβαμε. Ο Ολυμπιακός άρχισε να μοιράζει πόνο. Αν και είναι ακόμη νωρίς κάποιοι ουρλιάζουν από τώρα! Ορεξη να έχουν...

Διαβάστε επίσης