Ντουντούκα
Έτοιμοι. Πίστη στην ομάδα και μπορούμε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο εφιάλτης τους έχει όνομα: Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο εφιάλτης τους έχει όνομα: Βαγγέλης Μαρινάκης!
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:58

Εντός αγωνιστικών χώρων η κυριαρχία του Ολυμπιακού είναι αδιαμφισβήτητη! Η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα και κάνει ευρωπαϊκές υπερβάσεις. Η μόνη ομάδα που σαρώνει και εντός των συνόρων.

Εκτός αγωνιστικών χώρων, στις αίθουσες του δικαστηρίου, εκεί που προσπάθησαν να βλάψουν τον Ολυμπιακό, πάλι έφαγαν τα μούτρα τους. Πανηγυρική αποτυχία… «Σφαλιάρα» στο σύστημα της σαπίλας.

Στη λάσπη και στην σκευωρία είστε πρώτοι, αλλά ΜΟΝΟ εκεί. Στα υπόλοιπα υπάρχει ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ που λέγεται Ολυμπιακός και ο ηγέτης του Βαγγέλης Μαρινάκης. Κάνετε όνειρα, μόνο αυτό μπορείτε εξάλλου αλλά και αυτά καταλήγουν άσχημα. Αυτό είναι γεγονός.

Γεγονός είναι επίσης πως δεν είχατε ούτε ΈΝΑ γεγονός να καταθέσετε σε όσα λέγατε, γράφατε, εκδίδατε τόσο καιρό. Την κρίσιμη στιγμή αποδειχτήκατε ξανά λίγοι.

Πρωτοσέλιδα, αναλύσεις, «σεντόνια» σε εφημερίδες, κατεβατά σε sites, λόγια, λόγια ,λόγια. Από πράξεις; Μηδέν! Μάγκικα και πειραιώτικα όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης σας απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν μπορείτε, δεν σας… βλέπει καν.

Μετά τις τριάρες και τις τεσσάρες στο χορτάρι λοιπόν , είχε… πίκρα και στο δικαστήριο. Η Επιτροπή Δεοντολογίας, μπήκε στην ουσία υπόθεσης, έκρινε τα πάντα, άρα, εκ της απόφασης, προκύπτει ότι τα πάντα ήταν λάσπη και σκευωρία.

Έχετε πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσετε τον Θρύλο. Όχι στους τίτλους, εκεί θα τον φτάσετε τον… άλλο αιώνα. Έχετε πολύ δρόμο μέχρι να αποκτήσετε: Γήπεδο, παικταράδες, στιβαρή διοίκηση, ηγέτη, όνομα στην Ευρώπη, βαριά φανέλα, κόσμο-ασπίδα την ομάδα.

Αυτά και άλλα πολλά που έχει ο Ολυμπιακός. Αυτά που δεν θα έχετε ποτέ.

Υ.Γ. Βαγγέλη Μαρινάκη ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ πουθενά!

Διαβάστε επίσης