Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν ένα κατασκεύασμα που κατέρρευσε!»

«Ήταν ένα κατασκεύασμα που κατέρρευσε!»
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:16

Για την δικαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού, για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και για το φοβερό ντοκιμαντέρ-ταινία για το 45ο πρωτάθλημα, μίλησε ο Νίκος Γαβαλάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε λέγοντας:

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική απόφαση και θέλω να σταθούμε σε ένα σημείο. Η επιτροπή δεοντολογίας μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και έχει αθωώσει ομόφωνα την ομάδα του Ολυμπιακού και τον κ. Μαρινάκη. Ήταν μια δικαίωσή για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και για τους φίλους της ομάδας. Ήταν ένα σχέδιο που κατέρρευσε. Θα ήταν άδικο για τον Ολυμπιακό να τιμωρηθεί γιατί είχε εξαιρετική παρουσία τα τελευταία 10 χρονιά στην Ευρώπη. Η τελευταία σεζόν ήταν μια από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία μας, λόγω του νταμπλ.

Χρειάζεται αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, διότι ήταν ένα κατασκεύασμα που δικαίως κατέρρευσε. Σήμερα έκλεισε μια για πάντα αυτό το κομμάτι για την ομάδα του Ολυμπιακού».

Για το όραμα του ηγέτη του Ολυμπιακού και για τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε:

«Είναι ένας άνθρωπος που μας εμπνέει και με το όραμα του δείχνει ότι δεν έχει ταβάνι. Να θυμηθούμε τι έχει πετύχει η ομάδα από το 2010 μέχρι σήμερα. Η ομάδα έχει αλλάξει ταυτότητα και ήταν άκρως αποτελεσματική φέτος. Θυμίζω πως την Μπάγερν την κοίταξε στα μάτια. Έχει ισχυροποιηθεί πολύ η ομάδα. Εδώ και δυο χρονιά το Καραΐσκάκη γεμίζει, από το τρόπο που παίζει η ομάδα. Το Καραΐσκάκη θα ήταν γεμάτο άμα δεν προέκυπτε η πανδημία».
Για την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, δήλωσε: «Η καλή δουλειά που γίνεται μέσα στον σύλλογο βγαίνει και προς τα έξω. Τα τελευταία χρονιά στην Ευρώπη η ομάδα έχει αλλάξει σκεπτικό και αυτό ξεκινάει από τους προπονητές και καταλήγει στους αθλητές. Βεβαία, χρειάζονται πολλοί παράγοντες για να λειτουργήσει σωστά ένας οργανισμός».

Για το… θρυλικό ντοκιμαντέρ-ταινία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανέφερε:

«Έχουν δουλέψει αρκετοί άνθρωποι για να καταλήξουμε σε μια ταινία που να δείχνει την άλλη πλευρά των ποδοσφαιριστών στον κόσμο. Είναι μια παραγωγή που θα την παρακολουθήσουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης