Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάτι μαγικό ο Ολυμπιακός, ευφυής ο Μαρτίνς, θρύλος ο Ραφίνια»!

«Κάτι μαγικό ο Ολυμπιακός, ευφυής ο Μαρτίνς, θρύλος ο Ραφίνια»!
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:48

Για την περσινή εξαιρετική σεζόν του Ολυμπιακού μίλησε στην Πορτογαλία ο Ρούμπεν Σεμέδο, τονίζοντας πως εδώ περνάει καλά. Μάλιστα, χαρακτήρισε «ευφυή άνθρωπο» τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς και θρύλο τον Ραφίνια, αποθεώνοντάς τους! Αποθέωσε, φυσικά, και την ομάδα, τονίζοντας πως «είναι κάτι μαγικό ο Ολυμπιακός», ενώ μίλησε και για τον Ζοσέ Σα, αποκαλώντας τον «τοίχος»!

Για την περσινή σεζόν: «Τα πήγαμε φανταστικά. Πήραμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παίξαμε καλά στο Champions League και στο Europa League. Είχαμε καλή σεζόν, που με βοήθησε πολύ. Νομίζω ότι είναι δυσκολότερο να μείνεις στην κορυφή από το να φτάσεις. Κατακτήσαμε τον τίτλο και όλοι θέλουν να αγωνιστούν εναντίον μας. Όλοι θέλουν να μείνουν στην κορυφή. Με υποστηρίζουν εδώ. Ο κόσμος είναι απίστευτος. Οι πιο ενθουσιώδεις οπαδοί είναι στην Ελλάδα».

Για το μέλλον του: «Είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Θα δούμε τι θα συμβεί. Κοιτάζεις τι είναι καλύτερο για εσένα. Πάντα μιλάω με τη μητέρα μου για αυτά. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος για τα παιχνίδια που ακολουθούν και μετά από αυτά θα πάρω την απόφασή μου, που θα είναι η καλύτερη για την καριέρα μου. Είναι δύσκολο να πάρεις τέτοιες αποφάσεις. Το αν θέλεις να μείνεις ή να φύγεις. Είμαι καλά σε αυτόν τον σύλλογο. Νοιάζονται για εμένα και μου φέρονται καλά. Είναι δύσκολο να αποφασίσω, αλλά είναι απόφαση που πρέπει να πάρω, αλλά μετά από αυτά τα παιχνίδια». Μάλιστα, όταν του ζητήθηκε να απαντήσει για το αν θα συνεχίσει, είπε: «Δεν μπορώ να απαντήσω».

Για το πόσο σημαντική είναι η μητέρα του: «Η μητέρα μου. Είναι η μητέρα μου, πατέρας μου, αδερφή μου και όλα μαζί. Είναι τα πάντα για εμένα».

Διαβάστε επίσης