Ντουντούκα
Και τώρα... ελάτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σταθερός ο Ολυμπιακός στο θέμα Σεμέδο

Σταθερός ο Ολυμπιακός στο θέμα  Σεμέδο
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:52

Καθημερινές παραμένουν οι αναφορές στον πορτογαλικό Τύπο, για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού συνεχίζει να τραβά το ενδιαφέρον του Ζόρζε Ζεζούς και κάθε, μα κάθε μέρα, οι μεγάλες εφημερίδες της χώρας, αναφέρονται στο θέμα. Κοινός παρονομαστής είναι πάντα, η… επικείμενη βελτιωμένη πρόταση των «αετών» προς τον Ολυμπιακό. Η οποία, όμως, όσο δεν έρχεται, ο Σεμέδο… απλώς… δεν κουνιέται από το λιμάνι. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του, να του επεκτείνει το συμβόλαιο και για τον λόγο αυτό, το… ψάχνει το θέμα.

Πάντως, νέα σενάρια από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου φέρνουν ξανά την Μπενφίκα στην πόρτα του Ολυμπιακού, αλλά όχι με την κατάλληλη πρόταση. Και όσο αυτές παραμένουν οι συνθήκες, τίποτα δεν αλλάζει από πλευράς νταμπλούχων. Ο Σεμέδο παραμένει εδώ, αφού έχει, άλλωστε, συμβόλαιο.

Στην Πορτογαλία μιλούν για την πιθανή πώληση του Ρούμπεν Ντίας στην Μάντσεστερ Σίτι. Γεγονός που μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία της Μπενφίκα, η οποία θέλει, από τη μία, να κάνει τη μεταγραφή που ζητά ο Ζόρζε Ζεζούς, αλλά από την άλλη, δεν θέλει να δώσει πολλά χρήματα. Γεγονός που, απλώς, σημαίνει ότι ο Σεμέδο δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό. Ο οποίος, με τη σειρά του, δεν πουλάει… κοψοχρονιά τον ποδοσφαιριστή του.

Ο… φαύλος κύκλος συνεχίζεται και το θέμα μένει στάσιμο. Όσο η Μπενφίκα δεν συναντά τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, στο οικονομικό, τότε η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει.

Διαβάστε επίσης