Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και αυτό, πολυτέλεια είναι

Και αυτό, πολυτέλεια είναι
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:39

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος πήρε ο Ολυμπιακός απόψε με το 2-0 επί του Παναιτωλικού. Ένα 2-0 που ήρθε με δυσκολία. Αυτό που μετράει όμως είναι η νίκη. Και αυτήν κρατάει ο Ολυμπιακός και προχωράει παρακάτω.

Όπως είναι λογικό τώρα στις αρχές και με δεδομένο τις ιδιαίτερες συνθήκες που είχε αυτή η προετοιμασία, ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμα έτοιμος. Το βλέπουν όλοι, το λέει και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο, είναι μεγάλη υπόθεση ότι ο Θρύλος καταφέρνει, με την ποιότητά της, να παίρνει αυτό που θέλει.

Όπως συνέβη, δηλαδή, και απόψε κόντρα στον Παναιτωλικό. Με εξαίρεση λιγοστά διαστήματα, ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Είχε, όμως, την υπομονή και την επιμονή και δικαιώθηκε, παίρνοντας τη νίκη με τα γκολ του Ελ Αραμπί στο 48’ και του Καφού στο 86’.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε με μεγάλη σοβαρότητα και αυτό το παιχνίδι και εν τέλει πήρε αυτό που ήθελε τόσο πολύ. Είναι, αναμφίβολα, πολυτέλεια να μπορείς και να καταφέρνεις να κερδίζεις και στα παιχνίδια που δεν είσαι καλός. 2-0 τον Παναιτωλικό και φύγαμε για την Ομόνοια...

Διαβάστε επίσης