Ντουντούκα
Έτοιμοι. Πίστη στην ομάδα και μπορούμε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ολυμπιακός με χαρακτήρα και ποιοτικές λύσεις»

«Ολυμπιακός με χαρακτήρα και ποιοτικές λύσεις»
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:57

Στο χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός και με τον Παναιτωλικό και στις ποιοτικές λύσεις που έχει, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 2-0, μιλώντας στην κάμερα της Nova. «Σήμερα υπήρχε αρκετό άγχος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή εικόνα λόγω χαλαρότητας. Σήμερα δεν υπήρχε χαλαρότητα αλλά είχαμε άγχος. Στο β’ μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε. Αφού κερδίσαμε κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ομόνοια», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τις αλλαγές στο ματς: «Φυσικά και γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα. Όπως γνωρίζουμε και τον αντίπαλο και τον έχουμε μελετήσει. Στον πάγκο έχουμε ποιοτικές λύσεις και παιδιά με χαρακτήρα που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό μετράει».

Για τον Κάιπερς: «Δεν θα τον κρίνουμε σήμερα αλλά από τις απαντήσεις που δίνει. Σήμερα δεν ήταν η πιο καλή του μέρα υπό την έννοια ότι είχε άγχος. Τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον».

Για τον Μπρούνο ως δεξιό μπακ: «Είναι ένας παίκτης που δεν παίζει στη φυσική του θέση. Έχει όμως ενέργεια, θέληση και μεγάλη προσπάθεια. Ο Μπρούνο με την καθημερινή του προσπάθεια και την επιθυμία του σίγουρα είναι από τους πολύ απαραίτητους παίκτες και αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης