Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαίνεται ποιος μπορεί

Φαίνεται ποιος μπορεί
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:17

Δεν έχουν μάθει τα παιδιά να έχουν πολλές ευθύνες. Δεν έχουν μάθει να «παιδεύονται» και πολύ. Μπαίνουν σε διαδικασία συνδυασμού διοργανώσεων και ανάγκης να κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια, για να καταφέρουν να σταθούν σε αυτές, ταυτοχρόνως και… βαραίνουν.

Άρχισαν από νωρίς τις «γκέλες» και δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, κανονικά. Ακόμη και το περιστατικό με το χαρτάκι και η αντίδραση που αυτό έφερε, λέει πολλά. «Βαραίνει» η κατάσταση, όταν υπάρχουν πραγματικές δυσκολίες.

Γιατί είναι εύκολο να τα έχεις όλα «στρωμένα» και να πεις και ένα «δεν ασχολούμαι με την Ευρώπη, με καίει το πρωτάθλημα». Και να φτάσεις άκοπα τον… Άρη σε τίτλους, με ένα «σύστημα» που προμοτάρει με κάθε τρόπο τα συμφέροντά σου, να σε «στηρίζει». Αυτό είναι το εύκολο, αλλά δεν κάνει τις μεγάλες ομάδες.

Μεγάλη ομάδα είσαι όταν ισορροπείς σε τρεις διοργανώσεις και πηγαίνεις από νίκη, σε νίκη, με στυλ πρωταθλητή και με απόλυτη σοβαρότητα. Και περνάς και στην Ευρώπη, τον ένα γύρο μετά τον άλλο, περνάς τους ομίλους του Champions League και περνάς και την Άρσεναλ, μέχρι να σε… σταματήσει κάποιος Μαρτσίνιακ. Μεγάλη ομάδα είσαι όταν κάνεις όλα αυτά και κάνεις και… νταμπλ!

Θα έχει πλάκα, εάν τους στραβώσει το θέμα «Ευρώπη». Θα αρχίσουν τα όργανα…

Διαβάστε επίσης