Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μας νοιάζει αν είμαστε φαβορί…

Δεν μας νοιάζει αν είμαστε φαβορί…
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:01

Γνωρίζουμε άπαντες, πολύ καλά, ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Γεγονός το οποίο, κακά τα ψέματα, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο Θρύλος, από τα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια του, στην εφετινή σεζόν, απέδειξε ότι διαθέτει και φέτος την απαιτούμενη ποιότητα, το βάθος στο ρόστερ, αλλά και -πάνω από όλα- τη δίψα, να φτάσει ξανά στο νταμπλ και να πάει, όσο το δυνατόν πιο μακριά, στην Ευρώπη.

Από τις πρώτες του, κιόλας, επίσημες υποχρεώσεις, στην αγωνιστική περίοδο 2020-21, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι όχι απλώς βάζει σοβαρή υποψηφιότητα, για να σηκώσει, στο τέλος, το 46ο, αλλά και για να επαναλάβει, ίσως και με ακόμη καλύτερο τρόπο, την περσινή, επιτυχημένη σεζόν του, η οποία τον βρήκε νταμπλούχο και πολύ ψηλά στην Ευρώπη.

Ωστόσο, ποσώς μας ενδιαφέρει εάν ο Ολυμπιακός είναι «φαβορί». Όπως είπαμε, ξέρουμε εκ προοιμίου, ότι ο Θρύλος είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα. Το ξέρουμε. Το ξέρουν και οι παίκτες. Το ξέρει και ο Μαρτίνς. Το ξέρουν και οι αντίπαλοι. Και, πιστέψτε μας, καθόλου δεν ενδιαφέρεται ο Μαρτίνς, για τον τίτλο του… φαβορί. Αυτό που θέλει είναι οι δύο τίτλοι στο τέλος. Και, γιατί όχι, και ένας τρίτος… Πιο σπουδαίος. Αυτό θέλει ο Μαρτίνς, όχι να τον λένε «φαβορί» την τρίτη αγωνιστική… Αυτό θέλουμε και όλοι εμείς!

Διαβάστε επίσης