Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένει ο Ζεσούς

Επιμένει ο Ζεσούς
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:52

Δεν φτάνει, φαίνεται, η απόκτηση του Οταμέντι, στον Ζόρζε Ζεσούς. Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας δείχνει να επιμένει στην υπόθεση απόκτησης του σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Ο Ζεσούς έχει φιξαριστεί επάνω στην απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, παρότι η ομάδα του ενισχύθηκε στο κέντρο της άμυνας, με τον 32χρονο Οταμέντι και έτσι… επιμένει να ανακινεί, διαρκώς το θέμα.

Μάλιστα, ο Ζεσούς επικοινώνησε απευθείας με τον Σεμέδο, όπως αναφέρει σήμερα η Record. Ήθελε, με αυτό τον τρόπο να του εκφράσει την επιθυμία του, να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του, αφού τον πιστεύει πολύ. Κάτι που, όπως είναι λογικό, προκαλεί «αναστάτωση», τούτη την ώρα, στον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους όλους τους ποδοσφαιριστές του, στη «μάχη» με την Ομόνοια.

Η ουσία είναι ότι το θέμα δεν «σβήνει» παρότι η Μπενφίκα πήρε τον Οταμέντι. Και η στάση του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη. Ο Σεμέδο παραχωρείται μόνο 12 εκ. ευρώ και άνω… Ειδάλλως, δεν… Ο ίδιος ο παίκτης το ξέρει, η Μπενφίκα το ξέρει και έτσι, η υπόθεση Ντίας, μπορεί να αποτελέσει ρυθμιστή και της υπόθεσης Σεμέδο.

Διαβάστε επίσης