Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάγκος, ρόστερ, ισχυρή Διοίκηση

Πάγκος, ρόστερ, ισχυρή Διοίκηση
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:03

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βαδίζει σε δρόμο… ανοδικό. Αυτό έχει, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, δύο αναγνώσεις. Η μία είναι ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, κουραστικός, χρειάζεται προσπάθεια, σωματική και ψυχική, χρειάζεται συγκέντρωση και δύναμη. Τα έχει όλα αυτά ο Ολυμπιακός. Και δεν υπολογίζει κούραση και δυσκολία. Έχει αποδείξει ότι ΑΥΤΑ είναι που του αρέσουν. Όχι τα εύκολα. Όχι τα… χαλαρά.

Η άλλη ανάγνωση λέει ότι αυτός ο ανοδικός και δύσβατος δρόμος, θα σε πάει, στο τέλος, στην κορυφή… Εκεί όπου αξίζεις, να βρίσκεσαι, εάν κάνεις όλα τα παραπάνω. Γιατί εάν κάνεις όλα τα παραπάνω, είναι δεδομένο ότι το δίκαιο ποδόσφαιρο, θα βρει τον τρόπο να σε ανταμείψει.

Ο Ολυμπιακός δεν χάνει καιρό… Συνεχίζει να δουλεύει διαρκώς, για ένα καλύτερο αύριο, για την ομάδα του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φροντίσει και συνεχίζει να φροντίζει, διαρκώς, να προσφέρει στον Θρύλο της καρδιάς του, τα εχέγγυα, για να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Ποια είναι αυτά; Πάγκος με προπονητή που δουλεύει ΣΩΣΤΑ και διαρκώς βελτιώνει την ομάδα. Ρόστερ βαθύ, με αξία και ποιότητα. Πάνω από όλα, διατηρεί τον Ολυμπιακί ισχυρό διοικητικά. Και με αυτό εννοούμε ότι τον κρατά οικονομικά αυτάρκη, δυνατό και με προσωπικότητα, στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με αυτά τα στοιχεία ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πορεύεται και να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος. Και έτσι θα συνεχίσει…

Διαβάστε επίσης