Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσωπικότητα και χαρακτήρας. Δεν θα υποτιμήσουμε την Ομόνοια»

«Προσωπικότητα και χαρακτήρας. Δεν θα υποτιμήσουμε την Ομόνοια»
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:51

Ακόμα μεγαλύτερη προσωπικότητα και ακόμα μεγαλύτερη προσωπικότητα θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο παιχνίδι με την Ομόνοια, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα υποτιμήσουν την Κυπριακή ομάδα.

«Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Ομόνοια. Θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Μέσα σε ένα ματς μπορεί να συμβούν πολλά. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας χαρακτήρα. Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Αυτό που θα ήθελα να δω είναι το ίδιο αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα σημαίνει ότι είμαστε στους ομίλους του Champions League. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Θα ήθελα να δω περισσότερη προσωπικότητα, περισσότερο χαρακτήρα, σε σχέση με τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο επίπεδο που θες χωρίς προετοιμασία. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στον ρυθμό και τη φυσική κατάσταση. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είδαμε βελτίωση σε ορισμένα πράγματα στο τελευταίο ματς που δώσαμε. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αύριο θέλουμε ένα καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Για τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα κάνει η Ομόνοια στην ενδεκάδα της: «Μόλις δούμε ποιοι παίκτες δεν θα είναι στην 11άδα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, θα ξέρουμε και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα τους αντικαταστήσουν. Έχουμε προετοιμάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, αφού πολύ γρήγορα θα έχουμε εικόνα».

Διαβάστε επίσης