Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοβαρός και Ολυμπιακός

Σοβαρός και Ολυμπιακός
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:31

Να κάνει τη δουλειά του θέλει ο Θρύλος το βράδυ της Τρίτης, στην Κύπρο, στο δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια. Κοινώς, να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει στα γνωστά του στάνταρ. Λογικό είναι, στις αρχές της χρονιάς βρισκόμαστε, μίας περίεργης χρονιάς. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός άργησε πολύ να τελειώσει την περσινή σεζόν και μπήκε στη νέα σχεδόν χωρίς προετοιμασία.

Ωστόσο, το γεγονός πως μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια, ακόμα και αν δεν είναι στα καλύτερά του, «λέει» πολλά. Στα δικά μας μάτια, αυτό που ξεχωρίζει αυτήν τη στιγμή στην ομάδα, είναι η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια.

Γνωρίζει πως είναι καλύτερος από τους αντιπάλους του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους υποτιμάει. Δεν το έκανε με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν το έκανε στον πρώτο αγώνα με την Ομόνοια, δεν το έκανε με τον Παναιτωλικό. Και δεν θα το κάνει ούτε στον δεύτερο αγώνα με την Ομόνοια, στην Κύπρο.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι με τη μέγιστη σοβαρότητα. Και το είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να υποτιμήσει την Ομόνοια, παρά το 2-0.

Και το να καταφέρνεις να «περάσεις» στους παίκτες ότι πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα, ακόμα και όταν ξέρεις ότι είσαι το απόλυτο φαβορί, δείχνει πολλά για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Αν είναι σοβαρός και Ολυμπιακός και στο δεύτερο παιχνίδι με την Ομόνοια, δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει τον στόχο του.

Διαβάστε επίσης