Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς, πάντως, θα είμαστε εκεί...

Εμείς, πάντως, θα είμαστε εκεί...
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:57

Έτοιμος να σφραγίσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (29/9, 22:00) αντιμετωπίζει, στο ΓΣΠ, στην Κύπρο, την Ομόνοια, στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ.

Θυμίζουμε, στον πρώτο, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την περασμένη Τετάρτη, ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε 2-0, με γκολ του Βαλμπουενά και του Ελ Αραμπί, παίρνοντας σημαντική νίκη.

Τότε έκανε το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός και το βράδυ της Τρίτης (29/9) θέλει απλά να κάνει και το δεύτερο, σφραγίζοντας την παρουσία της ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Προφανώς και ο Ολυμπιακός οφείλει να αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή την αναμέτρηση ώστε να κάνει το καθήκον του. Είναι ανώτερος της Ομόνοιας και το έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι.

Το ίδιο θέλει να δείξει και στο δεύτερο. Για αυτό και ο Θρύλος καλείται να διεκδικήσει τη νίκη και στην Κύπρο. Ωραίο και καλό το 2-0, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να αντιμετωπίσουν τον αγώνα σαν να είναι ο πρώτος. Το είπε και ο Ματιέ Βαλμπουενά αυτό.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, ο Ολυμπιακός σφραγίζει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Εμείς, θα είμαστε εκεί...

Διαβάστε επίσης