Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαίνεται ότι ενεργοποιήθηκε…

Φαίνεται ότι ενεργοποιήθηκε…
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:18

Θα έλεγε κανείς ότι τόσο καιρό που ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν σε… χειμερία νάρκη, τα πράγματα είχαν αρχίσει να… στρώνουν κάπως για τον ΠΑΟ. Είχαν αρχίσει οι πράσινοι να κάνουν καμιά νίκη, παίρνουν κάναν βαθμό, να δείχνουν σημάδια… κανονικής ομάδας. Από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος… επαναδραστηριοποιήθηκε, όπως μας ενημέρωνε με περισσή χαρά η προπαγάνδα της «εξυγίανσης» και των «συμμάχων», άρχισαν πάλι τα… ωραία.

Είναι σαφές και θα το τονίζουμε διαρκώς, ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον ΠΑΟ δυνατό, παντού, για να τον συναντά και να τον νικά. Και αυτές οι νίκες να έχουν και μία «Α» σημασία παραπάνω. Να μην είναι, για εμάς του ΓΑΥΡΟΥΣ, λες και νικήσαμε τον Πανθρακικό... Και με τον Γιάννη Αλαφούζο να επαναδραστηριοποιείται, όχι μόνο δεν βλέπουμε τον ΠΑΟ να δυναμώνει, αλλά αντιθέτως, τον βλέπουμε να πηγαίνει από «σφαλιάρα», σε «σφαλιάρα».

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι «σύμμαχοι» θα… βολεύονται στο έπακρο, με αυτή την κατάσταση. Με έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν διεκδικεί ΤΙΠΟΤΑ και ο οποίος, με την επαναδραστηριοποίηση Αλαφούζου, έχει… ενεργή συμμετοχή, κατά τ’ άλλα, στην «εξυγίανση». Κανονική… μαριονέτα, δηλαδή… Δεν είναι τυχαίο που ήδη ακούγονται ψίθυροι για την προηγούμενη κατάσταση, στην οποία ο Αλαφούζος ήταν.. εξαφανισμένος. Και η ομάδα του έδειχνε σημάδια… ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ρελάνς

Ρελάνς

Ο Ολυμπιακός κάνει την ύστατη προσπάθεια για Γκάρι.