Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται και ο Τιάγκο Σίλβα!

Έρχεται και ο Τιάγκο Σίλβα!
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:51

Εδώ και μέρες «ψηνόταν» η «τράμπα» Τιάγκο Σίλβα-Καφού, μεταξύ Νότιγχαμ Φόρεστ και Ολυμπιακού. Ο Θρύλος ήθελε να προσθέσει στο δυναμικό του τον ποδοσφαιριστή της Φόρεστ, τον οποίο ο Μαρτίνς εκτιμά και για τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί να τονώσει το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας του.

Παράλληλα, η Φόρεστ δεν είχε αντίρρηση στο να προχωρήσει η μεταγραφή, από τη στιγμή, δε, που εκτός από χρήματα, παίρνει και τον Καφού, έναν μέσο ο οποίος μπορεί να δέσει περισσότερο τον άξονά της, τονώνοντας και το ανασταλτικό κομμάτι.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι το θέμα πάει προς ολοκλήρωση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, ακόμη και… αύριο Τετάρτη! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει για την ενίσχυση του ρόστερ του και πλεόν, με την έλευση του Σίλβα, ο Μαρτίνς έχει έναν υπερπλήρη άξονα, με πάρα πολλές λύσεις και επιλογές, για να όλα τα… γούστα του. Εννοούμε, για κάθε διάταξη που θα σκεφτεί.

Αναμένουμε την επιβεβαίωση, από την ΠΑΕ και πλέον μπαίνουμε σε διαδικασία… διαδικαστικών, για να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός και αυτή τη μεταγραφή του.

Διαβάστε επίσης

Ρελάνς

Ρελάνς

Ο Ολυμπιακός κάνει την ύστατη προσπάθεια για Γκάρι.