Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υποτιμάει κανέναν

Δεν υποτιμάει κανέναν
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:32

Λίγες ώρες έμειναν για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κύπρο με την Ομόνοια, το δεύτερο για τα πλέι οφ του Champions League.

Το προβάδισμα με το 2-0 στον πρώτο αγώνα είναι σαφές, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θέλει να την πατήσει. Για αυτό και γνωρίζει πως οφείλει να παίξει με την απαιτούμενη σοβαρότητα, με την απαιτούμενη προσοχή. Δεδομένο αυτό, κι ας είναι ανώτερος της Ομόνοιας.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς δεν μας έχει συνηθίσει να υποτιμάει κανέναν αντίπαλο. Και δεν σκοπεύει να το κάνει ούτε τώρα. Το είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου. Μίλησε με καλά λόγια για την Ομόνοια και συμπλήρωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα την υποτιμήσει.

Θα συμφωνήσουμε πως το 2-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League, καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά του και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του.

Δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο, δεν υποτιμάει την Ομόνοια, αλλά θα μπει στο γήπεδο με ξεκάθαρο πλάνο και με στόχο να πάρει και δεύτερη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Πρέπει να επιτεθεί...

Πρέπει να επιτεθεί...

Η Ομόνοια δεν μπορεί πάλι να παίξει μόνο άμυνα και αυτό ο Ολυμπιακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί

Υποδοχή α λα Μπέος…! (video)

Υποδοχή α λα Μπέος…! (video)

Ενάμιση άτομο υποδέχθηκε τον Ουάρντα στον Βόλο. Και μία… φάλτση τρομπέτα! Και ένας σκύλος που έκανε την ανάγκη του… Και ένας κύριος που έξυνε τη μύτη του…