Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλαμε να δείξουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός»

«Θέλαμε να δείξουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:36

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την πρόκριση στους ομίλους, έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πρώτα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV. «Είμαστε χαρούμενοι. Όταν παίζεις με ομάδες που θεωρείσαι φαβορί είναι δύσκολα. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πέρα από τον στόχο που είχαμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League, θέλαμε να δείξουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά η Ομόνοια είχε έναν παίκτη ο οποίος δεν μας άφησε να σκοράρουμε, ο Φαμπιάνο. Αξίζει συγχαρητήρια στον Φαμπιάνο. Αν δεν υπήρχε αυτός θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους παίκτες μας γιατί μέχρι τα πηγαίνουν καλά και το σημαντικό είναι ότι πετυχαίνουν τους στόχους μας», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το μηδέν παθητικό: «Είμαστε καλοί στην άμυνά μας και είναι σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ. Αυτό θέλουμε να δείχνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, μία σωστή άμυνα. Έχουμε πολλά ακόμα να βελτιώσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη γιατί μας πίεσε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και πήραμε τον έλεγχο. Δεν ήρθε δυστυχώς το γκολ, αλλά η ομάδα θα βελτιωθεί. Η φυσική κατάσταση θα αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο και σας εγγυόμαστε ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια: «Δουλεύουμε αρκετά και στόχος μας είναι να φαίνεται πάντα η ομάδα πλήρης και βελτιωμένη. Στόχος είναι να δούμε τον Ολυμπιακό όπως μας αρέσει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο βελτιωμένοι και γενικότερα ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μας και αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε».

Για το αν θα ήθελε αντίπαλο την Πόρτο από την πατρίδα του: «Όπου και να πάμε τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Θα ήθελα όμως να επιστρέψω στην Πορτογαλία, είναι ένα προαίσθημα αυτό».

Διαβάστε επίσης