Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι εννοείτε «δεν έχετε» ευρωπαϊκό κοστούμι;

Τι εννοείτε «δεν έχετε» ευρωπαϊκό κοστούμι;
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:14

Ας καταλάβει ο ΠΑΟΚ, για μια φορά, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο πάνω από τον ίδιο. Πιο πάνω από τα συμφέροντά του. Οικονομικά, εντυπώσεων, οπαδικά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Και για αυτό πρέπει να παίξει απόψε. Ας βρει ένα… ευρωπαϊκό κοστούμι, να το βάλει, μπας και… καταφέρει να πετύχει τίποτα και να αποτινάξει την ταμπέλα του… ευρωαποτυχημένου.

Δεν ζητάμε να γίνει, σε ένα βράδυ, Ολυμπιακός. Θα χρειαστεί χρόνια και χρόνια, να το κάνει αυτό. Και ίσως να μην το καταφέρει και ποτέ. Ίσως ποτέ να μη γευτεί αυτή την… ήρεμη χαρά, του να περνάς στο Champions League για 20ή (!!!!!) φορά και να είσαι… χαλαρός και ψύχραιμος. Αλλά απόψε, ας βάλουν στην άκρη τα… δικά τους συμφέροντα. Και ας παίξουν, πρωτίστως, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και έτσι, μέσω αυτού, να προωθήσουν και τα δικά τους συμφέροντα.

Γιατί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Ολυμπιακός θα είναι ΠΑΝΤΑ εκεί! Έλιωσε, όπως σας είπαμε και χθες, η καραμέλα του… «σίγουρου» Champions League, χωρίς προκριματικά. Ο Ολυμπιακός περνάει, πλέον, τον έναν αντίπαλο, μετά τον άλλο και δεν έχει ανάγκη να το έχει… στρωμένο το ΤσουΛου. Έτσι κι αλλιώς, έχει την ομάδα για να πάει. Και θα την έχει… Αλλά οι άλλοι…; Και δη ο ΠΑΟΚ; Πόσα προκριματικά θα χρειάζονται να… περνάνε, κάθε χρόνο…;

Διαβάστε επίσης