Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας… ξεπαρκάρει το πούλμαν, πρώτα

Ας… ξεπαρκάρει το πούλμαν, πρώτα
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:36

Με όλο τον σεβασμό στην Ομόνοια, όπως και σε κάθε αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον αξίζει δεν τον αξίζει, αλλά ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ να μείνει έξω από τη φάση των ομίλων του Champions League, από ΑΥΤΗ την ομάδα. Τεράστια η διαφορά, αποτυπώθηκε ΣΕ ΟΛΑ τα επίπεδα. Και στα δύο ματς.

Στην άνεση με την οποία στάθηκε χθες, δίχως να ιδρώσει και με… 30 τελικές (χοντρικά) στη ρεβάνς, ο Ολυμπιακός. Στον τρόπο με τον οποίο έπαιζε… μονότερμα, επί 90+ λεπτά, την ομάδα της Λευκωσίας, η ομάδα του Μαρτίνς.

Ο Μπεργκ, όμως, την είχε… έτοιμη τη δικαιολογία. «Το πέναλτι στο πρώτο ματς», ήταν που έκρινε την έκβαση του play off, σύμφωνα με τον προπονητή των Κυπρίων. Ε, όχι. Δεν μπορεί τώρα να είναι αυτή η δικαιολογία. Είδαμε ΟΛΟΙ τα δύο ματς.

Αντικειμενικά και ρεαλιστικά. Δεν μπορεί να έκρινε ένα -σωστό- πέναλτι, μία πρόκριση σε δύο μέρη. Ο Ολυμπιακός ήταν στο ρετιρέ και η Ομόνοια στον πρώτο όροφο, με βάση αυτά που έδειξαν στο γήπεδο, οι δύο ομάδες και στα δύο ματς.

Και το να βρίσκει κανείς εύκολες δικαιολογίες, οι οποίες μάλιστα δεν στέκουν, είναι εύκολο. Αλλά, τουλάχιστον, πριν το κάνει, ας… ξεπαρκάρει το πούλμαν, πρώτα. Είπαμε, δεκτό το αμυντικό ποδόσφαιρο, αλλά όχι να μην… περνάς τη σέντρα, καλά-καλά και να σου φταίει και ένα -σωστό- πέναλτι, από πάνω…

Διαβάστε επίσης