Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάζι…!

Γκάζι…!
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:28

Τώρα είναι που… δεν χαλαρώνουμε. Τώρα είναι που δεν… κατεβάζουμε ταχύτητα. Το ότι ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την παρουσία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ξανά, δεν σημαίνει ότι… άραξε. Κάθε άλλο. ΤΩΡΑ είναι που το πράγμα… σοβαρεύει! Τώρα είναι που η ομάδα θα χρειαστεί τη μέγιστη ενίσχυση, που μπορεί να έχει, στις θέσεις τις οποίες την χρειάζεται. Για να μπορέσει να σταθεί όπως πρέπει, στο Champions League και όχι απλώς για τη… συμμετοχή, όπως πάνε άλλοι…

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, φουλάρει για Ρέις. Φουλάρει για τον εξτρέμ του, με το θέμα του Μπουφάλ, επίσης, πλέον, να περνάει σε άλλη διάσταση. Δεν είναι το ίδιο, άλλωστε, να προσπαθείς να φέρεις έναν παικταρά, με δέλεαρ εξασφαλισμένη συμμετοχή, στο Champions League και την ευκαιρία του να παίξει σε αυτό το επίπεδο και να δείξει σε όλη την Ευρώπη, τι μπορεί να κάνει.

Αλλά και τα άκρα της άμυνας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το καλύτερο, με τη Ρίο Άβε και τα τερτίπια των Πορτογάλων είναι ο μόνος λόγος, για τον οποίο ακόμη δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή του Βραζιλιάνου. Εναλλακτικές υπάρχουν πάντα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θέλει να παρατήσει τις πρώτες επιλογές του. Θέλει να κάνει το καλύτερο, για το ρόστερ του Μαρτίνς.

Η ουσία είναι ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, πατάει γκάζι! Δεν επαναπαύεται και πάει να δυναμώσει ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Διαβάστε επίσης