Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά τα συναισθήματα, μόνο ο Θρύλος!

Αυτά τα συναισθήματα, μόνο ο Θρύλος!
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:39

Το Champions League είναι για όλους τους ποδοσφαιριστές στον κόσμο ένα τεράστιο κίνητρο. Μιλάμε για την καλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, οπότε όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται σε αυτήν.

Ο Ολυμπιακός αυτό το προσφέρει στους ποδοσφαιριστές του. Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα με τόση συχνή παρουσία στο Champions League. Για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι και η μοναδική ελληνική ομάδα με τόση οργάνωση και σωστό προγραμματισμό.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο Champions League συνεχώς είναι και κίνητρο για τους παίκτες της Ευρώπης να έρχονται στην Ελλάδα και να φορέσουν τα ερυθρόλευκα.

Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός είναι και μία ομάδα η οποία δημιουργεί ξεχωριστά συναισθήματα στους ποδοσφαιριστές του. Είναι αυτή η φανέλα που φορούν οι παίκτες, η οποία τους κάνει να νιώθουν ξεχωριστοί.

Φαίνεται αυτό από τις αντιδράσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν ζήσει και κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα τους. Αλλά όταν έρχονται στον Ολυμπιακό κάνουν σαν να είναι νεαροί παίκτες οι οποίοι τώρα αρχίζουν και πετυχαίνουν πράγματα για πρώτη φορά!

Αυτό δείχνει με τους πανηγυρισμούς του ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και ο Ραφίνια!

Δύο παίκτες οι οποίοι έχουν κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα τους με μεγάλες ομάδες (Μπάγερν Μονάχου, Μαρσέιγ, εθνική Γαλλίας), αλλά παρόλα αυτά κάθε επιτυχία τους με τον Θρύλο την πανηγυρίζουν σα μικρά παιδιά.

Το είδαμε και μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια στην Κύπρο, όταν πανηγύρισαν την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Είναι αυτή η φανέλα...

Διαβάστε επίσης

Γκάζι…!

Γκάζι…!

Φουλ της ενίσχυσης, στον Θρύλο, ενόψει Τσου Λου και 46ου!