Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί που νόμιζαν ότι θα μας χάλαγαν τη χρονιά…

Εκεί που νόμιζαν ότι θα μας χάλαγαν τη χρονιά…
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020 - 09:54

Μεγάλα σχέδια είχαν οι «αρχι-εξυγιαντές». Εκείνοι, οι οποίοι υπερηφανεύονταν για… δικούς τους προέδρους ΕΠΟ και για… κουμάντα, παντού γενικότερα. Για εκείνους που καβάλησαν… το άλογο, το καλάμι, ό,τι προτιμάει ο καθένας, επειδή εν έτει 2019 κατάφεραν να φτάσουν σε πρωταθλήματα τον μεγάλο τους αντίπαλο, από… την πόλη. Πίστευαν, λοιπόν, εκείνοι όλοι, οι οποίοι έχουν χτίσει μία… αυτοκρατορία λάσπης και ζουν μόνο για να κάνουν πόλεμο στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό, ότι θα κατάφερναν να μας… χαλάσουν τη χρονιά.

Δύο άξονες είχε το βασικό τους πλάνο, αυτή τη φορά. Και λέμε αυτή τη φορά, γιατί… κάθε φορά… αλλάζει. Ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες του πολέμου στον Ολυμπιακό…

Ο ένας άξονας ήταν η Δεοντολογία. Πίστευαν, ήθελαν, προσδοκούσαν, σε… κάτι. Να βγει… κάτι από εκεί, εις βάρος του Ολυμπιακού, έστω και ελάχιστα καταδικαστικό. Για να το πάρουν και σαν καλοί… «εξυγιαντές» να κάνουν αυτό που είχε προσπαθήσει και ο Παναθηναϊκός το 2016: Να βγάλουν τον Ολυμπιακό εκτός Ευρώπης, δηλαδή… Πατώντας πάνω σε μια φωτογραφία του κ. Μαρινάκη στο δικαστήριο, ακόμα, που λέει ο λόγος, ακόμη και χωρίς καμία ουσία, δηλαδή, όπως κάνουν πάντα, να… στοχεύσουν στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Να καταφέρουν να του στερήσουν την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Γι’ αυτό οι… πένες τους… πίεζαν. Και πίεζαν. Και πίεζαν να βγάλει η Δεοντολογία, μία απόφαση. Έβγαλε. Και την έφαγαν στα μούτρα. Όλη… Θρίαμβος Ολυμπιακού, Μαρινάκη, αλλά -πάνω από όλα- ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Δεν ξέρουν από αυτά τα δύο. Δεν συνάδουν με τη λάσπη και την προπαγάνδα. Είναι εκ διαμέτρου αντίθετα…

Ο άλλος άξονας ήταν η… πρόκριση του αγαπημένου παιδιού της «εξυγίανσης». Του ΠΑΟΚ. Να περάσει και την Κράσνονταρ και να πάει εκείνος στο Τσου Λου. Να έχει, δηλαδή ΟΛΟ το κέρδος για ΠΑΡΤΗ του. Να πανηγυρίζει που θα έχει μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του, εν έτει 2020, στους ομίλους. Αλλά και να έχει βγάλει τον Ολυμπιακό από την Ευρώπη και να καρπωθεί και όλο το… πακέτο. Και, παρόλα αυτά, διαβάζουμε από την προπαγάνδα, για τον Ολυμπιακό που τα θέλει… όλα δικά του.

Ήθελαν να μας χαλάσουν τη χρονιά… Δεν αντέχουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να προοδεύει. Ειδικά μέσα στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ παιχνίδι, της «εξυγίανσης». Ειδικά τώρα. Που φωνάζουν σε όλους τους τόνους ότι… κάνουν κουμάντο! Ειδικά τώρα, που νομίζουν ότι είναι καβάλα στ’ άλογο. Γύρισαν όλα εις βάρος τους. Η Δεοντολογία αποθέωσε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, υπέρ του Ολυμπιακού. Και το αγαπημένο παιδί… έφαγε τα μούτρα του… πανηγυρικά.
Καλή χώνεψη… Ο Ολυμπιακός δεν είναι μικρό μέγεθος, για να παίζει μαζί του, ΚΑΝΕΙΣ. Ειδικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι. Δεν είναι να τα βάζεις με τον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης

Τι είναι το Κάρμα;

Τι είναι το Κάρμα;

Ακούς και διαβάζεις για το κάρμα αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι είναι; Τότε πρέπει να διαβάσεις οπωσδήποτε το άρθρο που ακολουθεί!