Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκληρώθηκε του Τιάγκο Σίλβα!

Ολοκληρώθηκε του Τιάγκο Σίλβα!
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020 - 12:21

Η αναμενόμενη «τράμπα» μεταξύ Τιάγκο Σίλβα και Καφού, για τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, είναι πλέον γεγονός. Επίσημο όχι ακόμη, αλλά… τελειωμένο. Ο Πορτογάλος «αέρινος» χαφ της Φόρεστ ετοιμάζεται να… κατηφορίσει, από την Αγγλία, στην Ελλάδα και από το Νότιγχαμ, στον Πειραιά. Κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι και την Παρασκευή. Το deal είναι οριστικό και δεν αναμένεται να πάρει άλλη παράταση.

Αντίστοιχα, ο Καφού αναμένεται ακόμη και σήμερα Πέμπτη, να αναχωρήσει από το Ρέντη, για να ακολουθήσει την αντίστροφη διαδρομή και να φτάσει στο Νότιγχαμ, όπου θα ενσωματωθεί στην Φόρεστ του Λαμουσί.

Ο Μαρτίνς ήθελε να προσθέσει έναν ακόμη δημιουργικό παίκτη, στα χαφ του, προκειμένου να τονώσει το στοιχείο αυτό και έτσι ο Τιάγκο Σίλβα έρχεται για να προστεθεί στον, ήδη τρομερά ισχυρό άξονα του Ολύμπιακού. Παράλληλα, ο Καφού θα συνεχίσει στη Φόρεστ, η οποία έψαχνε έναν πιο αμυντικογενή παίκτη, για το κέντρο.

Διαβάστε επίσης

Το σχόλιο της ημέρας! (photos)

Το σχόλιο της ημέρας! (photos)

Υπάρχουν και κάποιοι που διατηρούν την καζούρα και όχι το… μίσος, όπως εισπράττει ο Ολυμπιακός, από τους ευρωανύπαρκτους…

Τι είναι το Κάρμα;

Τι είναι το Κάρμα;

Ακούς και διαβάζεις για το κάρμα αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι είναι; Τότε πρέπει να διαβάσεις οπωσδήποτε το άρθρο που ακολουθεί!