Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωσε επίσημα τον Κρίστινσον (photo)

Ανακοίνωσε επίσημα τον Κρίστινσον (photo)
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020 - 11:12

Στην επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Όγκμουντουρ Κρίστινσον προχώρησε το πρωί της Παρασκευής, η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ήταν το μόνο που «εκκρεμούσε», αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε ενσωματωθεί στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς και συμμετείχε κανονικά, σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας.

Η ανακοίνωση, λοιπόν, τυπικά, της μεταγραφής του Κρίστινσον, έγινε σήμερα και έτσι ο Ισλανδός είναι… και με τη βούλα… ΓΑΥΡΟΣ. Ο Κρίστινσον θα είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μαζί με Σα και Τζολάκη και θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριογιάννη. Το συμβόλαιό του τον «δένει» στο λιμάνι μέχρι το 2023.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 19 Ιουνίου του 1989 στο Ρέκιαβικ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φραμ, στην οποία αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια πριν μετακομίσει στη Δανία και τη Ράντερς το 2014. Επόμενος σταθμός η σουηδική Χάμαρμπι, ενώ το 2017 φόρεσε τη φανέλα της ολλανδικής Εξέλσιορ. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ το 2018 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ και πλέον φοράει τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της Ισλανδίας Κ19, Κ21 και ήταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016.

Διαβάστε επίσης