Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψάχνει πτήση για… τα αστέρια!

Ψάχνει πτήση για… τα αστέρια!
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020 - 14:14

Ακόμη μία μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και τυπικά, ο Ολυμπιακός! Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, τα βρήκε με την Αϊντχόφεν και τον Μπρούμα, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου! Κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί και πιο άμεσα, από το αναμενόμενο! Τι σημαίνει αυτό;

Οι τρεις πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία. Ο Μπρούμα είναι «ζεστός» να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ειδικά, μετά την πρόκριση του Θρύλου στο Champions League! Αξίζει να αναφέρουμε και θα πρέπει αυτό το γεγονός να μας προβληματίσει όλους, ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν διατεθειμένος να έρθει για να παίξει στη Super League. Ωστόσο, το μέγεθος του Ολυμπιακού και η προοπτική της ευρωπαϊκής παρουσίας, στο κορυφαίο επίπεδο, το άλλαξαν αυτό. Και Πορτογάλος συμφώνησε.

Έτσι, τα νεότερο από το… μέτωπο αυτό, αναφέρουν ότι ο Μπρούμα αναζητά… πτήση, για να έρθει, ακόμη και μέχρι το τέλος της ημέρας! Δεν θέλει ο Ολυμπιακός να χάσει άλλο χρόνο, με καμία μεταγραφή του! Ο 25χρονος εξτρέμ αναμένεται, λοιπόν, άμεσα στην Ελλάδα. Ίσως και μέχρι το βράδυ. Ειδάλλως, η άφιξή του, θα μετατεθεί για αύριο, οπότε και θα προχωρήσουν, επί ελληνικού εδάφους, τα διαδικαστικά, για να αποτελέσει και τυπικά, παίκτη του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης

Κόναν, ως αντί-Ρέις

Κόναν, ως αντί-Ρέις

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να… παίζει, με τα τερτίπια της Ρίο Άβε, κοιτάζει τις εναλλακτικές του.