Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους κάνει πλάκα, σε ΟΛΑ τα επίπεδα…!!!

Τους κάνει πλάκα, σε ΟΛΑ τα επίπεδα…!!!
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020 - 15:11

Εντάξει, τι να συζητάμε τώρα. Τι να λέμε… Ότι είμαστε σε… άλλο επίπεδο; Τι άλλο πρέπει να κάνουμε, δηλαδή, για να το καταλάβουν και οι… ελάχιστοι που έχουν απομείνει να το αρνούνται; Ακόμη και εκείνοι που… μισούν τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη, ξέρουν καλά ότι ο Θρύλος, στα χέρια του ηγέτη του, είναι, πλέον, σε άλλο επίπεδο, από το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Βινάγκρε, λέει. Βινάγκρε! Πάει και παίρνει 21χρονο ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ από την ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, ρε φίλε!!! Τι κάνει ο άνθρωπος! Που να μην τον πολεμάνε μετά; Που να μην τον… τρέμουν και να μην θέλουν να τον χτυπήσουν, με κάθε αθέμιτο μέσο, μήπως και καταφέρουν να τον… κατεβάσουν στο επίπεδό τους! Αφού, σε ΟΛΑ τα επίπεδα, τους κάνει πλάκα! Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον Ματέους Ρέις, να δυναμώσει τα άκρα του και όταν βλέπει ότι δεν του βγαίνει, γιατί η Ρίο Άβε πάει να κάνει τα… δικά της, το παίρνει πάνω του ο άνθρωπος που ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ για τον Ολυμπιακό!

Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα! Δεν έχουμε πάρει… πρέφα τι γίνεται. Ο Μαρινάκης δεν σταματάει πουθενά! Δουλεύει ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ! Για να βλέπουμε τέτοια μεγαλεία! Για να σας γράφουμε και να σας μεταφέρουμε μεταγραφικά τύπου Βινάγκρε και Μπρούμα! Για να κλείνουμε Εμβιλά, Ραφίνια και να έχουμε στην ομάδα Σεμέδο, Σα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και λοιπούς αστέρες…

Καθίστε αναπαυτικά. Έχουμε ακόμα… ΠΟΛΛΑ να δούμε!!! Ο Μαρινάκης θα μας… τρελάνει ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης