Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίνουν και οι αντίπαλοι… Το αίμα τους…

Δίνουν και οι αντίπαλοι… Το αίμα τους…
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020 - 14:49

«Δίνω και το αίμα μου, για να φύγω τελευταίος από τον ΠΑΟΚ», έγραψε ο Μάτος, ο οποίος ενεργοποιείται ξανά, στον «δικέφαλο» του βορρά, κατόπιν παρότρυνσης της οικογένειας Σαββίδη και του συμβούλου της, Ιβάν. Ασχέτως, βέβαια, του ότι αν πήγαινε ο Μαρινάκης και έλεγε στον Μαρτίνς «θα βάλεις ξανά αυτόν να παίζει», θα διαβάζαμε τρία μερόνυχτα, για «ωμή παρέμβαση Μαρινάκη, στο έργο Μαρτίνς», αλλά και για το πως «τρίζει η καρέκλα του Πορτογάλου». Το ξεπερνάμε αυτό, αφού για την προπαγάνδα, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες και δεν ασχολείται…

Αυτό που μετράει είναι ότι οι αντίπαλοι παίκτες ενισχύουν, μετά την επαναδραστηριοποίηση Μάτος, την… προστασία τους, εντός γηπέδου. Διπλές επικαλαμίδες, τριπλέ ταινίες στους αστραγάλους και, αν επιτρεπόταν, σίγουρα θα έβαζαν και κράνη, αλλά και… πανοπλία, σαν αυτή που φοράνε στο αμερικάνικο φούτμπολ. Δεν επιτρέπεται, όμως.

Αν είχε χιούμορ, πάντως, ο έμπειρος παίκτης του «δικεφάλου» θα έγραφε… «θα δίνουν οι αντίπαλοί μου το… αίμα τους, έως ότου φύγω τελευταίος, από τον ΠΑΟΚ»… Α! Και για κάρτες, ούτε λόγος, ε; Επιτρέπεται (μονόπλευρα) το… σκληρό παιχνίδι, στην «εξυγίανση».

Διαβάστε επίσης

Τρόμος…

Τρόμος…

ΟΥΤΕ η «εξυγίανση» δεν τους σώζει φέτος. Θα τους ισοπεδώσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!