Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί που άρχισαν όλα…

Εκεί που άρχισαν όλα…
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 12:04

Μπροστά μας έχουμε σήμερα ένα ιδιαίτερο, όσο και δύσκολο ματς. Σε μία ιδιαίτερη έδρα. Ιδιαίτερη όχι γιατί ο Ολυμπιακός… καταλαβαίνει, γενικά, από έδρες και εκτός Καραϊσκάκη ματς. Ο Ολυμπιακός είναι ικανός να πηγαίνει σε όλες τις έδρες, ανεξαρτήτως αντιπάλου και να κερδίζει. Ιδιαίτερη η έδρα του ΠΑΣ είναι για έναν άλλο λόγο…

Εκεί έδωσε, ο Ολυμπιακός, τον τελευταίο του αγώνα πρωταθλήματος, τη σεζόν 2017-18. Μία σεζόν κακή, για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, η οποία ολοκληρώθηκε εκεί, σε εκείνο το γήπεδο, με μία κακή και αποκαρδιωτική ήττα. Αλλά εκείνη την ημέρα, όλα άλλαξαν. Εκείνη την ημέρα, στο booth της Διοίκησης του Ολυμπιακού καθόταν, για πρώτη φορά, για να δει από κοντά τη νέα του ομάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Εκείνο το βράδυ ήταν που ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε ότι αυτός ο Ολυμπιακός δεν του έκανε. Και έπρεπε να τον αλλάξει. Να τον επαναφέρει άμεσα, εκεί που ο ίδιος τον είχε φτάσει. Και πιο πάνω. Εκείνο το βράδυ ήταν που ο ηγέτης του Ολυμπιακού άλλαξε σελίδα και το έκανε… αλλιώς. Άλλαξε ό,τι δεν του άρεσε (και δεν άρεσε στον κόσμο της ομάδας) και το έφτιαξε καλύτερο. Ανώτερο. Και σωστό. Ολυμπιακό.

Πάμε, λοιπόν, ξανά, εκεί όπου πριν καιρό, άρχισαν όλα…

Διαβάστε επίσης