Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σουντανί: «Περιμένω την ευκαιρία μου»

Σουντανί: «Περιμένω την ευκαιρία μου»
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 12:52

Με ανυπομονησία περιμένει την επιστροφή του, στην ενεργό δράση, ο Χιλάλ Σουντανί, όπως επεσήμανε στην κάμερα της Nova. Ο Αλγερινός είναι έτοιμος και περιμένει το «ΟΚ» του Μαρτίνς, για να επιστρέψει στους αγώνες.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολη κλήρωση. Όλες οι ομάδες στο Champions League είναι δυνατές. Είναι καλό ότι θα παίξουμε με μεγάλες ομάδες. Είμαστε και εμείς, όμως, μία μεγάλη ομάδα και θα είναι ενδιαφέρον», είπε αρχικά.

«Είμαι πολύ καλά. Προπονούμαι, νιώθω δυνατός και καλά. Περιμένω την ευκαιρία μου. Ο προπονητής μου μίλησε και μου είπε ενθαρρυντικά λόγια. Δουλεύω με την ομάδα και περιμένω την ευκαιρία μου. Να παίξω, να βάλω γκολ και να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα. Ανυπομονώ και περιμένω τη στιγμή μου», πρόσθεσε.

«Όλες οι ομάδες, όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό δίνουν το… 200%. Είδαμε και στα δύο πρώτα ματς ότι δεν είναι εύκολο το να νικήσεις στη Super League. Το γνωρίζουμε δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίξαμε ένα φιλικό με τον ΠΑΣ πρόσφατα και είδαμε ότι δεν είναι κακή ομάδα», συνέχισε.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φυσικοθεραπευτές και γυμναστές στον Ολυμπιακό, αλλά και τον προσωπικό μου συνεργάτη στην Κροατία. Όπως και τον γιατρό μας, τον κ. Θέο. Είχαμε ένα πετυχημένο χειρουργείο και όλοι με βοήθησαν, ώστε να είμαι καλά και να επανέλθω γρήγορα και δυνατότερος», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης