Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν έχεις μάθει στο… χαλαρό

Όταν έχεις μάθει στο… χαλαρό
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 14:21

Επηρεασμένος από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, από το Champions League, αλλά και από το γεγονός ότι η ομάδα παίζει… ανά τρεις ημέρες παιχνίδι, δήλωσε ο Μιχάι, ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι… λογικό να μην έχει συνηθίσει σε αυτό τον ρυθμό, αφού συνήθως ο ΠΑΟΚ είναι… εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και… κινούταν σε έναν ρυθμό… εβδομαδιαίο. Άντε και κάναν μεσοβδόμαδο εμβόλιμο, ή… κάνα Κυπελλάκι.

Που να ξέρουν τα παιδιά από Τσου Λου Τετάρτη, Super League Κυριακή, Κύπελλο Τετάρτη, Super League Σάββατο, Champions League Τρίτη… Μόο ο Θρύλος αυτά.

«Η ομάδα έχει επηρεαστεί από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, δεν μπορούμε να το κρύψουμε αυτό αλλά από εκεί και πέρα γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, βλέπετε πως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες παίζουμε ανά τρεις ημέρες και δεν υπάρχει χρόνος γι’ απογοήτευση», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάι, ο οποίος πάντως… δεν κατάφερε να κρύψει την απογοήτευσή του.

Είχαν ποντάρει πολλά στον ΠΑΟΚ, στην πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League, αλλά το επίπεδο ήταν διαφορετικό και… δεν μπόρεσαν.

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζει το… Νο7!

Ετοιμάζει το… Νο7!

Με Φορτούνη στην 11άδα δείχνει να ετοιμάζεται να κατεβάσει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, στα Γιάννενα!