Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για να καταλαβαίνουμε τα μεγέθη…

Για να καταλαβαίνουμε τα μεγέθη…
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 14:48

Όχι ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν αντιλαμβάνεται, λίγο έως πολύ, τη δεδομένη αξία του Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος θα αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ του Θρύλου, για την προσεχή σεζόν! Αλλά αξίζει να αναφέρουμε ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα, για να τονίσει, για ακόμη μία φορά, το πόσο σημαντική είναι η απόκτηση του νεαρού, διεθνούς Πορτογάλου! Έτσι, για να καταλαβαίνουμε, απολύτως τα μεγέθη και το τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του Βινάγκρε.

Γράφουν, λοιπόν, σήμερα οι Άγγλοι, για το deal, ανάμεσα στη Γουλβς και στον Ολυμπιακό. Γράφουν για την έλευση του παικταρά στην Ελλάδα και τις προϋποθέσεις, κάτω από τις οποίες αυτή κατέστη, μετά από προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, εφικτή, για τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με το SkySports, λοιπόν, η ρήτρα εξαγοράς του Βινάγκρε από τον Ολυμπιακό, μετά τον μονοετή δανεισμό του από τον Θρύλο, είναι στα 22,5 εκατομμύρια. Σε… λίρες! Δηλαδή, όπως σας είχαμε αναφέρει και εμείς, κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ! Ποσά μυθικά, τα οποία δηλώνουν απερίφραστα και… εκτός γηπέδου, την αξία του ποδοσφαιριστή που εξασφάλισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού…

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζει το… Νο7!

Ετοιμάζει το… Νο7!

Με Φορτούνη στην 11άδα δείχνει να ετοιμάζεται να κατεβάσει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, στα Γιάννενα!