Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Live Streaming
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 16:10

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα για την 4η αγωνιστική της Super League και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Live Streaming: Μία ακόμα αναμέτρηση για τον Θρύλο που οφείλει προσωρινά να αφήσει πίσω του την κλήρωση του Champions League και να επικεντρωθεί στο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε την ομάδα του μία μέρα πριν το ματς και είδε δύο απώλειες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Συγκεκριμένα την αποστολή των Πειραιωτών στην πόλη της Ηπείρου δεν ακολούθησαν ο Γιώργος Μασούρας και ο Ζοσέ Σα. Ο Έλληνας εξτρέμ είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προτιμήσει ο Πορτογάλος τεχνικός να ξεκουραστεί και να παραμείνει στο Ρέντη για να ακολουθήσει θεραπεία.

Όσο για τον Σα, ο πορτιέρο του Ολυμπιακού ήταν άρρωστος και έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Live Streaming | Η αποστολή του Θρύλου

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς στον ΠΑΣ ανέφερε: «Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 20:20, Novasports1HD).

Αμέσως μετά κ. Πέδρο Mαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα του Σαββάτου για τα Ιωάννινα.

Αναλυτικά η αποστολή

Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καφού, Καμαρά, Μπρούνο, Φορτούνης, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Σουντανί, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί».

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Live Streaming | Το μυαλό και στα αστέρια

Μπορεί βέβαια ο Ολυμπιακός να δίνει τη… μάχη του με τον ΠΑΣ στην Ήπειρο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το μυαλό δεν βρίσκεται και στους χρυσούς ομίλους του Champions League. Για την κλήρωση του Θρύλου μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά στο «Olympiacos TV» και αναφέρθηκε για την επιστροφή του στην Γαλλία αλλά και για τις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι και την Πόρτο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι μία δύσκολη κλήρωση, μία κλήρωση που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στη Μάντσεστερ Σίτι. Από εκεί και πέρα υπάρχει η Πόρτο και η Μαρσέιγ οι οποίες είναι ομάδες που έχουν εμπειρία στο Champions League και ποιότητα. Εμείς όμως, από την πλευρά μας, θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για τη Μαρσέιγ: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, έχω πάρα πολλές αναμνήσεις από τη Μασσαλία. Είναι το σπίτι και αναμφισβήτητα είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα που θα επιστρέψω εκεί. Εκεί βρίσκεται όλη μου η οικογένεια και βρισκόμουν και εγώ για οκτώ χρόνια», ενώ τέλος πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο η Μαρσέιγ όμως. Είναι και η Πόρτο και η Σίτι, με τις οποίες θα δώσω τα πάντα για να κάνουμε καλά παιχνίδια».

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

* ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζει το… Νο7!

Ετοιμάζει το… Νο7!

Με Φορτούνη στην 11άδα δείχνει να ετοιμάζεται να κατεβάσει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, στα Γιάννενα!