Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν υπάρχει οφσάιντ»

«Δεν υπάρχει οφσάιντ»
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 23:01

Θέση για τη φάση στο 91’ με το ακυρωθέν γκολ του Χασάν πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην κάμερα της Nova και τόνισε πως δεν υπάρχει οφσάιντ. «Δεν υπάρχει οφσάιντ. Το VAR μάλλον είδε το χέρι. Για το χέρι δεν μπορούμε να δώσουμε οφσάιντ», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με πάθος και ένταση και από τις δύο ομάδες, τα Γιάννινα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε πει ότι θα ήταν δύσκολο να περάσουμε από εδώ. Μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πολλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι, δεν ήταν πάρα πολύ καλό από μέρους μας όμως γενικότερα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο πάθος, ένταση και ψηλό ρυθμό».

Για τον ΠΑΣ: «Περίμενα ότι ο ΠΑΣ θα παίξει με αυτό τον τρόπο και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχω τίποτα να προσάψω στους παίκτες μου, έπαιξαν όπως έπρεπε. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν πήραμε τους 3 βαθμούς, η συμπεριφορά τους όμως, και ο τρόπος που αντιμετώπισαν τον αντίπαλο ήταν όπως έπρεπε. Η απογοήτευση είναι μόνο για το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: «Ξεκινήσαμε με πάθος και ένταση, δεν είχαμε σχέση με τα πρώτα ημίχρονα των άλλων αγώνων. Ο ΠΑΣ όμως, ήταν άξιος αντίπαλος, μας δημιούργησε δυσκολίες, εμείς παλέψαμε, τα δώσαμε όλα, παίξαμε με την ψυχή μας, με πάθος, όπως έπρεπε. Τα Γιάννενα είναι ο λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε πιο εύκολα ένα αποτέλεσμα αλλά και γιατί δεν μας άφησαν».

Διαβάστε επίσης