Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζουν με τη νοημοσύνη μας!

Παίζουν με τη νοημοσύνη μας!
Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020 - 12:14

Το είδαμε όλοι καθαρά. Δεν χωράει καμία αμφισβήτηση, για το αν ο Ολυμπιακός αδικήθηκε, χθες, στα Γιάννενα, από το VAR, το οποίο… αγωνιούσε να βγάλει οφσάιντ την φάση του γκολ, με το οποίο η ομάδα του Μαρτίνς θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από τους «Ζωσιμάδες».

Η ανακοίνωση την οποία εκδίδει σήμερα η ΚΕΔ, με… ζωγραφισμένα παραλληλόγραμμα και γραμμές, τις οποίες το VAR δεν έβαλε… ακριβώς έτσι, εκείνη την κρίσιμη στιγμή, μοιάζει να μην είναι τίποτα περισσότερο, από μία απλή κάλυψη του νέου «εγκλήματος», το οποίο η «εξυγίανση» έκανε, χθες, εις βάρος του Ολυμπιακού!

Δεν μπορεί η ΚΕΔ, όσες γραμμές και να τραβήξει, να πείσει ότι αυτό που βλέπουμε, αυτό που φάνηκε ακόμη και με… γυμνό μάτι, δίχως… ευθείες και καμπύλες, είναι αυτό που ισχύει. Ότι ο Ελ Αραμπί καλυπτόταν, δηλαδή. Η «πρεμούρα» της ΚΕΔ και του VAR χθες, να μας πείσουν ότι το γκολ είναι άκυρο, αποδεικνύει απλώς ότι ο Ολυμπιακός είναι, όπως ήταν πάντα, απέναντι σε όλα, στην προσπάθειά του να πάρει και τον φετινό τίτλο της Super League.

Για την ιστορία, παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΚΕΔ, η οποία δείχνει τρομερή ευαισθησία να… βγάλει λάθος τον Ολυμπιακό, κάθε φορά που εκείνος αδικείται, από οποιαδήποτε διαιτητική απόφαση:

«Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Super League 1 μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού, σημειώθηκε τέρμα το οποίο στη συνέχεια εξετάστηκε με το VAR.
Μετά τον έλεγχο από το VAR και χρησιμοποιώντας τη νέα τρισδιάστατη τεχνολογία (3D), χαράσσεται μια γραμμή η οποία χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς τον βραχίονα του αμυντικού προς το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να καθοριστεί κατά πόσον ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.
Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που παρέχεται από τη Media Pro, διαπιστώσαμε ότι το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού βρίσκονται σε θέση οφσάιντ και, ως εκ τούτου, η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ είναι σωστή σύμφωνα με τους Κανόνες του Παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης