Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δανεικός στην ΑΕΛ ο Κωστή

Δανεικός στην ΑΕΛ ο Κωστή
Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020 - 15:18

Στον Κάμπο και την ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός άσος Ιωάννης Κωστά, για να «ψηθεί» και να πάρει παιχνίδια. Ο ποδοσφαιριστής θα δοθεί δανεικός για δύο χρόνια, στους «βυσσινί».

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν τον Κωστή και ποντάρουν πολλά στην εξέλιξή του, για το μέλλον. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, άλλωστε, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως ήρθε και ο Τίτος Προκοπίου, στην ακαδημία, άλλωστε. Ο Κωστή, προς το παρόν δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς, για το rotation του Θρύλου και όπως οι Μάρκοβιτς, Τσούμιτς, αλλά και νωρίτερα οι Τσιμίκας, Βρουσάι κλπ., δίνεται δανεικός, για να πάρει εμπειρίες, από περιβάλλον Super League και να καταφέρει να επιστρέψει πιο ώριμος, πιο έτοιμος και πιο «ψημένος» για να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ένα μεγάλο ρόστερ και αρκετούς παίκτες, πίσω από τη βασική 11άδα, αλλά και τις… ρεζέρβες, οι οποίες παρεμπιπτόντως σήκωναν… εύκολα πρωτάθλημα, στη Super League… Έτσι, νεαροί παίκτες, οι οποία δεν αναμένεται να πάρουν χρόνο, όπως ο Κώστή, πάνε δανεικοί, για να «ψηθούν».

Διαβάστε επίσης