Ντουντούκα
Κλείνει και έρχεται ο Κουντέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τον θαύμασε όλη η Ευρώπη...

Τον θαύμασε όλη η Ευρώπη...
Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020 - 09:18

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε τους πάντες πέρσι με την εικόνα του στην Ευρώπη, και στο Champions League και στο Europa League.

Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να στο πει κάποιος για να καταλάβεις. Δεδομένο είναι αυτό. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός, κοίταξε στα μάτια αρκετά μεγαθήρια και τα κόντραρε κιόλας. Τον θαύμασε όλη η Ευρώπη, λοιπόν. Και δεν είναι υπερβολή.

Άλλωστε, φαίνεται και από τα λόγια του Ρούμπεν Βινάγκρε όταν ρωτήθηκε για το τι θυμάται από τα περσινά παιχνίδια που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό ως ποδοσφαιριστής της Γουλβς.

«Μου άρεσε πολύ η ομάδα, μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο που παίζει, ένα ποδόσφαιρο επιθετικό με κατοχή της μπάλας, μου άρεσε αρκετά. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Απέδειξαν απέναντι στη Γουλβς ότι έχουν μεγάλη ποιότητα, νομίζω ότι όλοι τους αποτελούν ένα πολύ καλό σύνολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μπακ, ο οποίος από φέτος θα παίζει με την ερυθρόλευκη.

Η δήλωση του Ρούμπεν Βινάγκρε, λοιπόν, αποτελεί άλλη μία επιβεβαίωση ότι όλη η Ευρώπη θαύμασε τον Θρύλο. Είπαμε, δεν είναι μυστικό...

Διαβάστε επίσης