Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι απαντάμε εμείς στην «εξυγίανση»

Έτσι απαντάμε εμείς στην «εξυγίανση»
Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020 - 10:28

Ήχησαν σειρήνες… Στο λιμάνι χτύπησε, ξανά, συναγερμός. Όχι πως υπήρχε ποτέ… εφησυχασμός. Όλοι στα κόκκινα πηγαίνουν, μονίμως. Ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν και με τι έχουν να κάνουν. Αλλά έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα. Όπως είχαν και πριν τα Γιάννενα. Και η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε. Αν και δεν έθελξε, έφερε το σκορ απέναντι στον ΠΑΣ, στο 2-1, πλησιάζοντας τη νίκη… Αλλά δεν την άφησαν να φτάσει…

Στον Ολυμπιακό κάνουν αυτό που πρέπει. Απαντούν στην «εξυγίανση» με ποδόσφαιρο. Με μεταγραφές, με παικταράδες, με μπάλα, ρε αδερφέ. Δεν αναλώνονται περισσότερο από όσο πρέπει, στα εξωαγωνιστικά. Εκεί… διαπρέπουν άλλοι. Ο Ολυμπιακός κάνει τα κουμάντα του στο μεταγραφικό παζάρι. Φέρνει τους παικταράδες που φέρνει και ο Μαρτίνς δουλεύει, πλέον, μαζί τους, για να τους «δέσει» και να τους κάνει την υπερομάδα που αξίζουν να είναι.

Κόντρα σε όλα τα «εργαλεία» της… εξυγίανσης, ο Ολυμπιακός προτάσσει αυτή την υπερομάδα. Έργο Μαρινάκη και Μαρτίνς. Δεν περιμένουμε, ως Ολυμπιακός, τίποτα να μας… χαριστεί. Δεν περιμένουμε τίποτα να μας δοθεί. Για κάθε τι που θέλουμε να κερδίσουμε, θα παλεύουμε μέχρις εσχάτων. Έτσι πήραμε το 45ο. Έτσι θα πάρουμε και το 46ο.

Διαβάστε επίσης