Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε… 3D να επενδύουν

Σε… 3D να επενδύουν
Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020 - 14:54

Βάλανε γραμμές. Βάλανε 3D. Βάλανε μπλε φόντο στο γήπεδο. Τράβηξαν ευθείες. Τράβηξαν γωνίες. Τράβηξαν με μπλε, τράβηξαν με κόκκινο. Τράβηξαν στην ευθεία με τον ώμο. Τράβηξαν στην ευθεία με το σορτς. Τράβηξαν κάθετη και παράλληλη.

Τράβηξαν παραλληλόγραμμο και έκαναν διάθλαση της εντός, εκτός και επί τα αυτά γωνίας του πρ2, για να μπορέσουν να βγάλουν τον Ελ Αραμπί… οφσάιντ. Και πάλι, δεν το κατάφεραν. Δεν έπεισαν κανέναν. Μα… κανέναν, όμως.

Ούτε εκείνους που τους στηρίζουν και τους υπερασπίζονται. Φάνηκε καθαρά, ότι ακόμη και εκείνοι, από… αγγαρεία τα έλεγαν, αυτά που έλεγαν…

Δεν είμαστε, δα, τυφλοί. Ούτε… αλλού. Εδώ είμαστε. Και βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι. Όχι όπως πάνε να μας τα παρουσιάσουν… οι γραμμές και οι τεθλασμένες. Δεν είμαστε στον κόσμο μας, ούτε… στραβωθήκαμε. Δόξα τω Θεώ, η ομάδα μας παίζει καλό ποδόσφαιρο και τα μάτια μας δεν μας προδίδουν…

Μεγάλη μάχη, πάντως, βρε παιδί μου, να βγει λάθος ο Ολυμπιακός. Λες και… παρήγγειλαν νέα… software που έπρεπε να θέσουν σε εφαρμογή, μόνο για να δικαιολογήσουν τον Καραντώνη και τον Κοτσάνη και τον Απτόσογλου… Με 3D… Αυτό το… 3D, πολύ φορέθηκε, εδώ και 2 μέρες. Είναι αυτό που λέει και ο λαός… σε 3D να τα φάνε.

Διαβάστε επίσης