Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΤΙΠΟΤΑ δεν πέφτει κάτω…

ΤΙΠΟΤΑ δεν πέφτει κάτω…
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020 - 13:24

Ο Ολυμπιακός, με την επιστολή την οποία έστειλε στην ΚΕΔ και την οποία δημοσιοποίησε το πρωί, κάνει, πέραν του προφανούς, δηλαδή το να πει αυτά που θέλει να πει, αρμοδίως και κάτι άλλο: Αποδεικνύει ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν θα πέφτει κάτω και ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αφήνεται στην τύχη του. Ο Ολυμπιακός δεν θα κάθεται, μπροστά σε κανέναν… Κλάτενμπεργκ και σε καμία… ΚΕΔ, να του λένε ότι τα πράγματα είναι… αλλιώς, ενώ βλέπει, όπως και όλη η Ελλάδα, ότι τα πράγματα είναι… έτσι!

Ο Ολυμπιακός, με την επιστολή του αυτή θέλει να τονίσει ξεκάθαρα, προς κάθε κατεύθυνση, ότι η τεχνολογία δεν είναι… μόνη της, εκεί έξω. Δεν… μπαίνουν αυτομάτως οι γραμμές, στο VAR. Δεν σταματούν… μόνα τους, τα ριπλέι, στο σωστό ή το λάθος σημείο. Υπάρχει, από πίσω, πάντοτε, ανθρώπινος παράγοντας, υπάρχει ανθρώπινη επέμβαση. Υπάρχει διαιτητής VAR, βοηθός AVAR και εκείνοι είναι που χειρίζονται τα μηχανήματα και την τεχνολογία!

Θέλει, δηλαδή, ο Ολυμπιακός να δείξει προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά προς το φίλαθλο κοινό της χώρας, πόσο ουτοπικό είναι, δηλαδή, το να λέμε ότι… σωθήκαμε, τώρα που έχουμε την τεχνολογία! Η τεχνολογία είναι εδώ για να διελευκάνει τις δύσκολες φάσεις, αν χρησιμοποιείται ΣΩΣΤΑ! Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος, όπως συνηθίζει επί… «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν θα αφήνει ΤΙΠΟΤΑ να πέφτει κάτω… Θα προστατεύει με όλους τους τρόπους τα συμφέροντά του…

Διαβάστε επίσης