Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ενοχλούν αυτοί που τα λένε, όχι αυτοί που τα κάνουν!

Ενοχλούν αυτοί που τα λένε, όχι αυτοί που τα κάνουν!
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 - 15:29

Τα έχουν βάλει με τον Ολυμπιακό, επειδή λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν καταλαβαίνει από… εξυγιάνσεις και συστήματα, τα οποία προσπαθούν να διαλύσουν, μπροστά στα μάτια μας, το ελληνικό ποδόσφαιρο! Τους φταίει ο Ολυμπιακός. Και ο κάθε Ολυμπιακός. Τους φταίει, για να το εξηγήσουμε σωστά, αυτός που τα… λέει! Όχι αυτοί που τα… κάνουν!

Αν έρχεται ένας διαιτητής και σε «σφάζει» μπροστά στα μάτια σου, θα πρέπει, σύμφωνα με την «εξυγίανση» και τη… νέα τάξη πραγμάτων, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να κάθεσαι, με το στόμα κλειστό και να το… ανέχεσαι! Να μην αντιδράς, να μη λες… κουβέντα! Να μη βγάζεις ανακοίνωση, να μη διαμαρτύρεσαι, να μη… μιλάς! Άχνα!

Ενοχλούν, δηλαδή, όσοι τα λένε… Ενοχλούν εκείνοι, οι οποίοι μπροστά στο φάσμα της αδικίας, μιλούν ανοιχτά για την αδικία, την οποία είναι αναγκασμένοι να υπομένουν, σταθερά, εδώ και χρόνια. Και με κάθε ευκαιρία! Ενοχλούν εκείνοι που, έχοντας επενδύσει εκατομμύρια στην ομάδα τους, στις ακαδημίες, σε εγκαταστάσεις, σε κοινωνική δραστηριότητα, ακόμη, είναι αναγκασμένοι να βλέπουν την κάθε… κατά το δοκούν, γραμμή του VAR, σε μία οθόνη, να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να τους αδικεί! Και να μη μιλάνε! Να μη λένε… λέξη!

Δεν ενοχλούν, δηλαδή, εκείνοι που σφάζουν. Ενοχλούν, γιατί διαμαρτύρονται, εκείνοι που… σφάζονται. Πολύ μπροστά, ε; Πολύ… εξυγιαντικό. Πολύ… ετσιθελικό. Όπως, ας πούμε, ο ορισμός, ξανά, του τελικού του Κυπέλλου, στο ΟΑΚΑ, από τώρα… Έτρεξαν, εξυγιαντικά ξανά, να προλάβουν τις εξελίξεις και τα γεγονότα, από… νωρίς φέτος.

Διαβάστε επίσης