Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνω-κάτω στον Παναθηναϊκό! Πέσατε κι εσείς από τα σύννεφα;

Άνω-κάτω στον Παναθηναϊκό! Πέσατε κι εσείς από τα σύννεφα;
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 - 23:57

Άνω-κάτω είναι ο Παναθηναϊκός όπως φαίνεται και από το ξέσπασμα του Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός (ναι, είναι ακόμα στο «πράσινο» ρόστερ), ξέσπασε μα ανάρτησή του στα social media, κάνοντας λόγο για εμπόδια που αντιμετωπίζει και πως κάποιοι εφευρίσκουν πράγματα που δεν υπάρχουν.

«Αντιμετωπίζω για άλλη μια φορά ένα εμπόδιο και κάθε μέρα που φροντίζω το μυαλό μου, διατηρώ την πίστη γιατί δεν έχω δώσει ακόμα τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Έχω ακόμα χρόνια να μοιραστώ το πάθος μου με τους ανθρώπους που με πιστεύουν. Θα αγωνιστώ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι θέμα σεβασμού και πολλοί άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους να με κρίνουν και να εφεύρουν πράγματα που δεν υπάρχουν. Δεν είμαι κάποιος που ζω μέσα από μία διαμάχη και για αυτόν τον λόγο δεν θα έπαιζα αυτό το παιχνίδι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Δίνω πάντα το καλύτερο μου γιατί αυτή η ζωή δεν μου έδωσε τίποτα. Είχα το θάρρος να το κάνω. Αποδέχτηκα κάθε μια από τις προκλήσεις, γιατί είμαι έτσι που μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους, γιατί αυτή η οργή μέσα μου επιτρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα και να πιστεύω στον εαυτό μου. Πρέπει να πιστεύω όταν κανείς δεν πιστεύει, ότι πρέπει να κρατήσω το κίνητρο.

Ο κόσμος θα θέλει να με θάψει επειδή το να μιλάει δεν λύνει το πρόβλημα, η συνομιλία δεν σε κάνει πιο δυνατό. Να μιλάς απλώς σε κάνει πιο αδύναμο γιατί δεν έχεις την ικανότητα να το συνειδητοποιήσεις. Δεν θα είμαι ποτέ αδύναμος, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα παρατήσω, δεν μπορώ να τα παρατήσω, δεν μπορώ, έτσι θα παλέψω αν μου δοθεί η ευκαιρία και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί η ιστορία μου δεν τελείωσε ακόμα».

Αλήθεια, τι να εννοεί ο Μολό και για ποιους μιλάει;

Δεν είναι μία οικογένεια στον Παναθηναϊκό;

Τι συμβαίνει;

Έχουμε απορίες...

Διαβάστε επίσης