Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόμβα που δεν έκανε (ακόμα) μπαμ

Βόμβα που δεν έκανε (ακόμα) μπαμ
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 - 10:02
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ήταν λογικό να κάνουν... κρότο οι αποκτήσεις των Βινάγκρε και Μπρούμα στο φινάλε των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό. Αμφότεροι έχουν πολύ σημαντικό όνομα στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ο πρώτος θεωρείται ένα από τα next best things γενικώς και ο δεύτερος έχει ήδη σημαντική πορεία πίσω του παρότι δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια. Ξέρετε κάτι όμως; Υπάρχει και μια... βόμβα που δεν έκανε τον κρότο που της άξιζε. Κατά κάποιο τρόπο την έχουμε... ξεχάσει και είναι λογικό αφού δεν είδαμε τον παίκτη στο γήπεδο λόγω τραυματισμού.

Για τον Πέπε ο λόγος. Ο 23χρονος Πορτογάλος αποτέλεσε τον παίκτη για τον οποίο ο Ολυμπιακός έδωσε τα περισσότερα χρήματα (κοντά στα 3,5 εκατ.ευρώ) αυτό το καλοκαίρι αφού είχε συμβόλαιο και η πρώην ομάδα του, Γκιμαράες, μόνο να τον πουλήσει συζητούσε και όχι να τον δανείσει. Μιλάμε για παίκτη γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Μπενφίκα που έχει περάσει απ' όλες τις μικρές εθνικές Πορτογαλίας. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι επέμεινε για 'κείνον ο Πέδρο Μαρτίνς που έχει αποδείξει πολλάκις ότι διαθέτει μάτι ικανό να αναγνωρίσει το ξεχωριστό ταλέντο.

Πλέον είμαστε αρκετά κοντά στο να δούμε τον Πέπε στο γήπεδο. Ο τραυματισμός, όπως λένε οι πληροφορίες, έχει ξεπεραστεί και πιθανότατα από μεθαύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα πιέζοντας στο 100% τον εαυτό του. Αν όλα πάνε καλά θα τον δούμε σύντομα με την ερυθρόλευκη σε επίσημο ματς του Ολυμπιακού. Και θα επιβεβαιώσουμε τα αποθεωτικά που λέγονται για 'κείνον και στην Πορτογαλία και φυσικά από τον προπονητή του που περιμένει πως και πως να τον χρησιμοποιήσει.
Έστω και με καθυστέρηση θα ακουστεί και αυτό το... μπαμ.

Διαβάστε επίσης