Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αύξηση κορονοϊού, στη Θεσσαλονίκη, λόγω Παοκτζήδων»!

«Αύξηση κορονοϊού, στη Θεσσαλονίκη, λόγω Παοκτζήδων»!
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 - 13:43

Το… κατάφεραν και αυτό! Επάνω στη μεγάλη δυσκολία της χώρας, επάνω στην κορύφωση της «μάχης», με την πανδημία, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων συνθηκών, κατάφεραν να λειτουργήσουν… ενισχυτικά, για τον… εχθρό! Για τον κορονοϊό! Οι δηλώσεις του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάση Εξαδάκτυλου για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για… αμφισβήτηση, των όσων είδαμε με τα μάτια μας να συμβαίνουν, σε μία εποχή, κατά την οποία η πανδημία… καλπάζει σε πολλαπλά επίπεδα!

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο κ. Εξαδάκτυλος θεωρεί ως… πηγή αύξησης των κρουσμάτων στη συμπρωτεύουσα, την πλήρως ανεύθυνη στάση των Παοκτζήδων, οι οποίοι, σε μία περίοδο που η πανδημία είναι και πάλι σε έξαρση, έκαναν αυτό ακριβώς που δεν έπρεπε να κάνουν!

«Χρειάζεται πολλή πιστή στήριξη των τρεχόντων μέτρων διότι θέλουμε την κοινωνία και την οικονομία ανοικτή. Άρα η κυκλοφορία του ιού υπάρχει, θα πρέπει να κοπεί όμως όπου υπάρχει περιττή κυκλοφορία. Η μάσκα προβλέπεται όπου υπάρχει συνωστισμός. Δεν βλέπω τον λόγο να φοράει κάποιος μόνος τη μάσκα έξω.

Η Θεσσαλονίκη που είχε ένα πολύ καλό ρεκόρ μέχρι στιγμής χθες διπλασίασε τα κρούσματα. Τι συνέβη πριν από δυο εβδομάδες; Είχαμε τρελούς πανηγυρισμούς για αθλητικό γεγονός πολύ σημαντικό για την πόλη. Αυτά είναι γεγονότα που έχουν τίμημα. Οι κάθε είδους συνωστισμοί για οποιονδήποτε λόγο δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κ. Εξαδάκτυλου στον ΑΝΤ1!

Αναμένουμε με αγωνία ειδική εκπομπή, από τους ειδικούς, να ζητήσουν την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, όπως είχαν κάνει όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγύριζαν το πρωτάθλημα, σε μία περίοδο με πολύ μικρότερη ένταση της πανδημίας…

Και για να μην θεωρήσει κανείς ότι υπάρχει… δόλος, πίσω από τα λεγόμενα του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάση Εξαδάκτυλου, ο ίδιος στάθηκε και στη μαζική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, λίγες ημέρες πριν, λέγοντας: «Θα το δούμε σε δέκα μέρες και ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι αυτό που προβλέπουμε να δούμε».

Διαβάστε επίσης