Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 - 10:24

Το όνειρο του Πέδρο Μαρτίνς δεν σταματά εδώ. Πήρε πρωτάθλημα. Πήρε Κύπελλο. Νταμπλ, κατ’ επέκταση. Αλλά δεν σταματάει εδώ. Ίσα-ίσα, τώρα αρχίζει. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, για την επιλογή του, όταν πριν από 2+ χρόνια, έφερνε τον Πέδρο στο λιμάνι.

Ο Πορτογάλος προπονητής κοιτάζει μπροστά. Θέλει να επιτύχει το να είναι ο μακροβιότερος προπονητής, στον πάγκο του Ολυμπιακού. Σε σχέση με άλλα ονόματα που έχουν δουλέψει, κατά το παρελθόν, στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του, στην ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα!

Αλλά… δεν σταματάει εδώ! Θέλει και έναν ευρωπαϊκό τελικό. Να διεκδικήσει ένα μεγάλο όνειρο ΟΛΩΝ μας! Να φέρει τον Ολυμπιακό ψηλά στην Ευρώπη, σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, που θα μπορέσει να εκτινάξει στα ουράνια, αυτή την υπέροχη ομάδα, την οποία διαρκώς μεγαλώνει, ο ηγέτης της, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Μαρτίνς δουλεύει για την ομάδα. Δουλεύει για τη συνεργασία του, με τον κ. Μαρινάκη. Δουλεύει για τους παίκτες του. Δουλεύει για το όνομά του και τη φήμη του. Και συνεχίζει να ανεβαίνει..

Διαβάστε επίσης

Ο Μαντί Καμαρά στο επίκεντρο

Ο Μαντί Καμαρά στο επίκεντρο

Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά επάνω στον Καμαρά, για τις προσεχείς αναμετρήσεις. Αγωνία για την επιστροφή του, μετά τα κρούσματα κορονοϊού, στη Γουινέα.

Δεν είναι φοβερό;

Δεν είναι φοβερό;

Σήμερα ορίζονται τα παιχνίδια που θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο!