Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ατρόμητος δεν προσφέρεται για… rotation

Ο Ατρόμητος δεν προσφέρεται για… rotation
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 - 12:14

Δεν είναι ματς για… πειράματα και rotation, αυτό με τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία το… μόνο που ξέρει να κάνει καλά, είναι το να… βάζει δύσκολα, στους, παραδοσιακά μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει καλά τι εστί «στραβοπάτημα», απέναντι στον Ατρόμητο, αφού την έχει… πατήσει στο παρελθόν.

Ο Μαρτίνς ξέρει καλά ότι το συγκεκριμένο ματς είναι… ό,τι χειρότερο μπορούσε να έχει, πριν από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς. Και δη το… πρώτο της φάσης των ομίλων. Ο Ατρόμητος είναι δύσκολος αντίπαλος και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί μεγάλο μέρος της ενέργειάς του, αν όχι όλη, για να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Κάναντι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά ότι το ματς με τον Ατρόμητο δεν σηκώνει… αλλαγές και πειράματα και… rotation και… ξεκούραση. Απέναντι στον Ατρόμητο χτύπησε, άλλωστε, το καμπανάκι, στα φιλικά προετοιμασίας. Εκεί ήταν που ο Ολυμπιακός πήρε ένα μήνυμα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Και ο Μαρτίνς, όπως κάνει πάντα, το διάβασε το μήνυμα και πράττε ανάλογα.

Διαβάστε επίσης

Στο… επίπεδο που του αρμόζει (videos)

Στο… επίπεδο που του αρμόζει (videos)

Γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας θέλει, λέει, ο ΠΑΟ. Και γι’ αυτό παίρνει… Μπόλονι, λέει. Στο επίπεδό του… Δείτε τι του είχε κάνει ο Ολυμπιακός.