Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να σε «φτύνουν» για τετρακόσια χιλιάρικα…

Να σε «φτύνουν» για τετρακόσια χιλιάρικα…
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 - 14:16

Οι Παοκτζήδες φωνάζουν και όχι άδικα, αφού βλέπουν την ομάδα τους να πηγαίνει, από τη μία «φάπα» στην άλλη… Με την τελευταία να τη ρίχνει ο… σύμμαχος Αλαφούζος. Με τα ποσά που ακούγονται, γύρω-γύρω, φαίνεται ξεκάθαρα ότι στον ΠΑΟΚ απλώς δεν… μπορούν να διαχειριστούν μεταγραφικά ζητήματα, ανανεώσεις, αλλά και… απλή επικοινωνία.

Γιατί, κακά τα ψέματα. Μεγαλύτερη ζημιά έπαθε επικοινωνιακά, ο ΠΑΟΚ, από την απώλεια του Μαουρίτσιο, για χάρη του ΠΑΟ, παρά… αγωνιστική. Όχι ότι είναι κακός παίκτης, αλλά στον ΠΑΟ είναι ίσως πιο… απαραίτητος, από ότι στον ΠΑΟΚ.

Και πάλι, όμως. Μεγάλη ήττα, το να σε «φτύνουν» για 400 χιλιάρικα και να βλέπεις τον σύμμαχο που έχεις μόνο για τα… θελήματα, να στον παίρνει μέσα από τα χέρια. Γι’ αυτό και η έκρηξη των Παοκτζήδων. Λίγους ενδιάφερε, στην πραγματικότητα, το αν ο Φερέιρα θα είχε φέτος τον Μαουρίτσιο στα χέρια του, να δουλέψει. Αυτό που πονάει είναι να τους κάνουν… πλάκα οι Παναθηναϊκοί, τους οποίους θεωρούν ότι είναι… πιο κάτω.

Αλλά, τα έχουμε πει εμείς και μας λένε… κακούς. Νομίζουν ότι το λέμε με… κακία, ότι ο μεγάλος αντίπαλος του Θρύλου παραμένει πάντα ο ΠΑΟ και ότι δεν… μεγάλωσε ξαφνικά ο ΠΑΟΚ, για να μας κοιτάζει στα… ίσια.

Διαβάστε επίσης

Στο… επίπεδο που του αρμόζει (videos)

Στο… επίπεδο που του αρμόζει (videos)

Γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας θέλει, λέει, ο ΠΑΟ. Και γι’ αυτό παίρνει… Μπόλονι, λέει. Στο επίπεδό του… Δείτε τι του είχε κάνει ο Ολυμπιακός.