Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό πήρε τόσες μέρες…

Για αυτό πήρε τόσες μέρες…
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 - 10:19

Δεν εξηγείται διαφορετικά. Πέρασαν σχεδόν 10 μέρες. Για την ακρίβεια 8. Για να δούμε ένα βίντεο 10-11 λεπτών και να αντιληφθούμε, άπαντες, ότι ευτυχώς, εντέλει, δεν… είμαστε τρελοί! Ούτε… τυφλοί, ούτε… σε αποστολή. Βλέπουμε και λέμε, απλώς, αυτό που ισχύει.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος, μετά το χθεσινό βίντεο του Κλάτενμπεργκ, που… πείστηκε ότι ο Ελ Αραμπί ήταν οφσάιντ, στα Γιάννενα; Ότι το γκολ του Χασάν ακυρώθηκε… ορθώς; Μπα… Πέρασαν 8 μέρες… Για να ετοιμαστεί ένα βίντεο κομμένο εδώ, ραμμένο εκεί, το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει, απλώς, ως στόχο, το να δώσει όσο το δυνατόν… λιγότερο δίκιο, στον Ολυμπιακό.

Δεν γίνεται να αλλάξεις την αλήθεια. Δεν γίνεται να μετατρέψεις αυτό που βλέπουμε, σε κάτι άλλο. Δεν γίνεται να βγάλεις όλο τον κόσμο τρελό. Υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι παίρνουν αυτά που λέει ο Κλάτενμπεργκ, όπως ο ίδιος ο Κλάτενμπεργκ θέλει να τα πάρουν. Γνωστός ο ρόλος τους, η ιδιότητά τους και η αποστολή, την οποία εκτελούν. Αλλά η αλήθεια δεν γίνεται να αλλάξει… Είναι απλό.

Τόσες μέρες, για ένα βίντεο που, εντέλει, δικαιώνει απλώς τον Ολυμπιακό και όσα λέει. Έγινε μία προσπάθεια, αυτό που θα παρουσιαζόταν, να ήταν όσο το δυνατόν λιγότερο αποδεικτικό των όσων λέει, από τα πρώτα λεπτά, μετά τη σκανδαλώδη απόφαση διαιτητών και VAR στα Γιάννενα, ο Ολυμπιακός. Δυστυχώς η προσπάθεια απέτυχε. Όπως αποτυγχάνει ο ίδιος ο αρχιδιαιτητής να μας πείσει όλους ότι είμαστε… ιθαγενείς.

Διαβάστε επίσης