Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς πίεση, πιστεύουν στην παρουσία του

Χωρίς πίεση, πιστεύουν στην παρουσία του
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 - 11:55

Ένα πρόσωπο, το οποίο περιμένουμε με αγωνία να δούμε σε δράση και μέχρι στιγμής δεν είχαμε την ευκαιρία, είναι ο Πέπε. Ο Πορτογάλος άσος είναι σε ανοδική πορεία. Είναι σε πορεία ένταξης στην αποστολή, για πρώτη φορά, στο επικείμενο ματς με τον Ατρόμητο και εκεί αναμένεται, χωρίς να είναι απολύτως βέβαιο, να κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του. Ο νεαρός μέσος είναι ένα «όπλο» στα χέρια του Μαρτίνς και ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει πως και πως να τον έχει στο 100% και να ποντάρει επάνω του, για τον άξονα της ομάδας του.

Παρόλα αυτά, ο Μαρτίνς δεν θα πιέσει τον Πέπε. Όπως και δεν τον έχει πιέσει και μέχρι στιγμής. Ο νεαρός άσος προέρχεται από τραυματισμό, είναι σε κατάσταση ένταξης και συμμετοχής, κανονικά, στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ περιμένει και εκείνος, πως και πως, να έχει την ευκαιρία του και να μπει σε επίσημη υποχρέωση του Θρύλου. Η ομάδα τον έχει ανάγκη, όπως και εκείνος το να μπει στην ενεργό δράση και να αρχίσει να παίζει!

Μπροστά υπάρχουν πολλά και δύσκολα ματς. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, με τον Μαρτίνς να καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του. Όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι και κανείς δεν περισσεύει.

Διαβάστε επίσης